Preturi beton amprentat

Indiferent de natura sa, betonul rămâne un material de construcție foarte durabil, economic și versatil. În plus față de utilizarea sa în construcții, poate fi folosit în decorare.Preturi Beton amprentat este acum unul dintre must-have-urile pentru pardoselile decorative exterioare din Romania. Numeroasele avantaje care îl caracterizează și numeroasele posibilități pe care le permite fac din acest strat decorativ unul dintre cele mai utilizate.

Betonul amprentat ofera o multitudine de posibilitati in ceea ce priveste modelele, aspectul si reliefurile. Betonul amprentat a fost foarte la modă de mai mulți ani și poate fi folosit pentru a crea podele de calitate și durabile.
Betonul amprentat se remarcă nu numai pentru duritatea și rezistența sa, ci și pentru valoarea sa estetică și capacitatea sa de a seduce imaginația arhitecților și designerilor de peisaj.

Această valoare estetică depinde de gama largă de modele oferite de matrițe. Ca rezultat, prin interactiunea culorilor si matricelor folosite, betonul amprentat ofera o solutie decorativa de lunga durata pentru constructia de terase, accese vile, punti piscine, curti, alei de gradina, curti.

Ce este beton amprentat?

Este adesea folosit în aer liber pentru a crea punți, scări, margini de piscină sau pasarele. Imită perfect lemnul sau piatra, iar întreținerea sa regulată garantează un aspect cald.
Betonul amprentat este realizat prin incorporarea unui intaritor de suprafata intr-un strat de uzura si apoi se aplica matrici pe betonul proaspat conform modelului dorit. Acesta din urmă este apoi acoperit, în general, cu o protecție de formare a filmului.
Betonul amprentat reproduce aspectul materialelor naturale, cum ar fi lemnul, pavajul din piatră naturală, cărămizile, pietrele de pavaj etc.
Pentru efecte mai discrete, există și „piei” sau „texturi” ale căror reliefuri mai ușoare permit structurarea betonului.
De asemenea, vă puteți lăsa imaginația să zburde cu modele inimitabile, combinații de modele sau incrustații, cum ar fi rozetă, trandafir de busolă, soare.

Avantajele betonului amprentat

preturi  beton amprentat

Cu beton amprentat, este posibilă recrearea suprafețelor de orice formă și culoare.
Acest lucru permite posibilități nelimitate de personalizare, capabile să se adapteze la orice mediu sau stil – posibilități pe care alte materiale nu le pot oferi.
Cu alte cuvinte, betonul amprentat face posibilă obținerea unor proiecte unice și personalizate.
Alte motive care fac ca această alegere a acoperirii să fie eficientă sunt rezistența și durabilitatea, precum și ușurința de întreținere și curățare.

Durabilitate beton amprentat

Betonul amprentat este unul dintre cele mai durabile acoperiri disponibile pe piață. Este extrem de rezistent la trecerea vehiculelor și a persoanelor, chiar și în trafic intens.
Acesta este motivul pentru care acest material este frecvent utilizat pentru străzi, parcuri etc.
În plus, acest strat decorativ este rezistent la diferite temperaturi, șocuri și intemperii.
Cu alte cuvinte, o podea din beton amprentat poate dura zeci de ani.
Pe scurt, betonul amprentat oferă o rezistență ridicată a suprafeței la uzură și previne deformarea și șanțarea chiar și la temperaturi ridicate.
Este, de asemenea, potrivit pentru soluri cu capacitate portantă redusă și sensibilitate scăzută la ciclurile de îngheț / dezgheț.
În cele din urmă, rigiditatea sa asigură o bună distribuție a sarcinii.

Gamă largă de finisaje

Așa cum am explicat mai devreme, betonul amprentat oferă un număr infinit de finisaje, culori, forme și texturi. În plus, este posibil să combinați mai mulți pigmenți pentru a obține rezultate finale uimitoare.

Aplicare rapidă

Aplicarea betonului amprentat este rapidă.
Modelele sau formele complexe vor dura mai mult.

Întreținere ușoară

Întreținerea nu este foarte solicitantă. Pur și simplu spălați suprafața din când în când pentru a preveni acumularea murdăriei.

Antiderapant

Datorită utilizării unor produse specifice, betonul amprentat poate deveni antiderapant.

Fără decolorare

Culorile betonului amprentat sunt rezistente la lumina soarelui și la agenții atmosferici, astfel încât acestea nu sunt supuse decolorării în timp.

Uniformitate

Betonul amprentat se adaptează perfect la toate neregularitățile posibile ale suprafețelor de prelucrat.

Controlul buruienilor

Ca o acoperire continuă, fără îmbinări sau crăpături, betonul ștanțat împiedică creșterea ierburilor și tufișurilor.

Pret beton amprentat

Pret beton amprentat pe metru patrat undeva la 150 – 250 de lei metrul patrat include materiale si manopera, pretul difera de zona geografica , de suprafata in metri patrati si de conmplexitatea , dificultatea lucrarii , pentru oferta personalizata de pret contacteaza:ne !

Matrite beton amprentat

Suna 0753688062
Scroll to Top