Beton dezactivat pentru piscine: preț, avantaje

beton dezactivat pentru piscine

Căutați o modalitate de a oferi piscinei dvs. un aspect natural, rustic, care să iasă în evidență de restul? Nu mai căuta! Beton dezactivat pentru piscine este soluția perfectă pentru a crea o punte de piscină unică și atractivă.

Betonul dezactivat este un material popular printre proprietarii de piscine și pentru un motiv bun. Versatilitatea și durabilitatea sa îl fac o alegere ideală pentru cei care doresc să adauge o notă de originalitate spațiului lor exterior.

Ce face betonul dezactivat atât de special pentru piscina dvs.? În primul rând, aspectul său natural și rustic adaugă o dimensiune estetică piscinei dvs. Imaginați-vă că vă relaxați pe o plajă de nisip, dar cu toate beneficiile practice ale betonului solid.

Deci, de ce să aștepți? Optează pentru beton dezactivat și transformă-ți piscina într-un spațiu exterior unic, care îi va face pe oameni geloși. Apelați la un zidar cu experiență și vedeți singuri numeroasele beneficii pe care acest material le poate oferi piscinei dvs.

beton dezactivat

Avantajele betonului dezactivat pentru piscine

Betonul dezactivat a devenit o alegere populară pentru proprietarii de piscine datorită numeroaselor sale beneficii. Acest material oferă o soluție durabilă și estetică pentru amenajarea în jurul piscinelor. Iată câteva dintre beneficiile cheie ale betonului dezactivat pentru piscine:

Permeabilitate și drenaj eficient

Unul dintre principalele avantaje ale betonului dezactivat este permeabilitatea acestuia, ceea ce înseamnă că permite drenarea eficientă a apei din jurul piscinei.

Spre deosebire de alte pardoseli, betonul dezactivat nu creează bălți de apă stătătoare, care pot fi periculoase și neatractive. Datorită permeabilității sale, apa se infiltrează ușor în pământ, evitând astfel orice problemă de acumulare de apă

Rezistenta la uzura si pete

Betonul dezactivat ofera o rezistenta excelenta la uzura cauzata de traficul pietonal constant din jurul piscinei. Poate susține șezlonguri, mese și alte mobilier de exterior fără a se deteriora rapid.

În plus, acest material este, de asemenea, rezistent la petele comune, cum ar fi stropii de alimente sau urmele de substanțe chimice utilizate în apa din piscină.

Gamă largă de culori și finisaje

Un alt avantaj al betonului dezactivat este versatilitatea acestuia în ceea ce privește culorile și finisajele disponibile. Indiferent dacă doriți un aspect natural cu nuanțe pământii sau un finisaj mai modern, cu culori strălucitoare, există o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi oricărui stil de amenajare a teritoriului.

De asemenea, puteți alege între diferite texturi și modele pentru a crea un spațiu unic în jurul piscinei.

Rezistența la decolorare

Betonul dezactivat este proiectat pentru a rezista la decolorarea cauzată de expunerea la lumina intensă a soarelui și la substanțele chimice utilizate în apa din piscină.

Spre deosebire de alte materiale care își pot pierde culoarea în timp, betonul dezactivat își păstrează aspectul original timp de mulți ani. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la retușarea sau revopsirea regulată a suprafeței de beton.

Ușor de reparat

În cazul deteriorării localizate, betonul dezactivat poate fi reparat cu ușurință fără a fi necesară înlocuirea întregii suprafețe. Zonele deteriorate pot fi reparate prin simpla aplicare a unui dezactivator pe betonul existent și adăugarea unui nou strat de material.

Această ușurință de reparare economisește timp și costuri în comparație cu alte tipuri de acoperiri care necesită adesea o reproiectare completă.

Conservarea resurselor naturale

Utilizarea betonului dezactivat contribuie, de asemenea, la conservarea resurselor naturale. Acest material utilizează mai puțină apă decât alte acoperiri, ceea ce este bun pentru mediu.

În plus, permeabilitatea sa permite, de asemenea, o mai bună gestionare a apelor pluviale, evitând astfel inundațiile și problemele de scurgere.

Beton dezactivat pentru piscine pret

Prețul betonului dezactivat pentru o piscină poate varia în funcție de mai mulți factori. În primul rând, costurile depind de dimensiunea și complexitatea proiectului. În general, prețul este cuprins între 50 și 150 de euro pe metru pătrat. Prin urmare, este important să se țină seama de aceste elemente la estimarea bugetului.

Prețurile pot varia, de asemenea, în funcție de regiunile geografice și furnizori. Unele regiuni pot avea tarife mai mari din cauza cererii sau a costurilor logistice. Prin urmare, este recomandat să faceți unele cercetări locale pentru a obține o idee exactă a prețurilor din zona dvs.

În comparație cu alte materiale, cum ar fi piatra naturală sau pavelele, betonul dezactivat este, în general, mai ieftin. Acesta poate fi un avantaj imens dacă sunteți în căutarea unei soluții prietenoase cu bugetul pentru puntea piscinei. Betonul dezactivat oferă un aspect estetic similar cu alte materiale mai scumpe, dar la un cost mai accesibil.

Dacă doriți să mențineți costurile scăzute, este posibil să instalați singur puntea de piscină din beton dezactivată. Cu toate acestea, acest lucru necesită anumite abilități tehnice și o bună cunoaștere a procesului de instalare.

Va trebui să pregătiți terenul în mod corespunzător, să turnați betonul și să efectuați cu atenție etapa de dezactivare. Dacă sunteți un do-it-yourselfer și pregătit pentru provocare, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a economisi bani.

Pentru a obține cel mai bun preț, este recomandat să cereți oferte de la mai mulți profesioniști. Acest lucru vă va permite să comparați ofertele și să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine bugetului și așteptărilor dvs. Nu ezitați să puneți întrebări despre materialele utilizate, durata proiectului și orice garanții oferite de contractori.

Cum se face o punte din beton dezactivat pentru piscine?

Pentru a crea o punte uimitoare de piscină din beton dezactivat, este important să urmați câțiva pași simpli, dar esențiali. Urmați aceste sfaturi pentru a obține un rezultat frumos și de lungă durată.

Puneți bazele și delimitați zona

Înainte de a începe turnarea betonului dezactivat, asigurați-vă că pregătiți terenul în mod corespunzător. Îndepărtați orice vegetație nedorită și nivelați suprafața la o bază solidă. Acest lucru vă va asigura că puntea piscinei va fi uniformă și fără nereguli.

După ce ați pregătit scena, este timpul să instalați borduri pentru a delimita zona punții piscinei.

Bordurile vor ajuta la menținerea betonului în poziție și la prevenirea posibilelor fisuri sau tasări. Puteți utiliza margini din lemn, metal sau chiar plastic greu pentru acest pas.

Turnați betonul dezactivat

Acum că ați pregătit scena și ați instalat bordurile, puteți începe turnarea betonului dezactivat.

Asigurați-vă că utilizați un amestec special conceput pentru punțile piscinelor pentru cea mai bună performanță și durabilitate.

Utilizați o mistrie pentru a răspândi betonul uniform pe întreaga suprafață pregătită. Asigurați-vă că grosimea este suficient de groasă pentru a rezista utilizării frecvente și condițiilor exterioare.

Aplicarea unui temporizator automat pentru fotografiere

Pentru a facilita procesul de dezactivare a betonului, se recomandă aplicarea unui retarder setat în partea superioară.

Această substanță chimică va permite betonului să rămână umed mai mult timp, oferindu-vă suficient timp pentru a efectua dezactivarea.

Dezactivati betonul și spalati agregatele colorate

Odată ce retarderul setat a fost aplicat, utilizați un jet de apă de înaltă presiune pentru a îndepărta stratul superior subțire de beton. Acest lucru va dezvălui agregatele colorate și va crea o textură atractivă pe puntea piscinei.

Asigurați-vă că utilizați nivelul corect de presiune pentru a evita deteriorarea betonului. Se recomandă să începeți cu o presiune mai mică și să creșteți treptat, dacă este necesar.

Se lasă să se usuce complet

După ce ați oprit betonul și ați dezvăluit agregatele colorate, lăsați-l să se usuce complet înainte de a utiliza noua punte a piscinei. Acest lucru poate dura câteva zile, în funcție de condițiile meteorologice, așa că aveți răbdare.

În timpul acestei perioade de uscare, evitați activitatea intensă pe puntea piscinei pentru a permite betonului să se vindece în mod corespunzător. Odată ce este complet uscat, vă puteți bucura pe deplin de frumoasa plajă dezactivată din beton.

Urmând acești pași simpli, dar importanți, puteți crea o punte de piscină din beton dezactivată, care va adăuga atât frumusețe, cât și funcționalitate spațiului dvs. exterior. Așa că pregătește-te să te relaxezi la soare și să te bucuri de oaza ta personală!

Produse utilizate pentru fabricarea beton dezactivat pentru piscine

Atunci când luați în considerare o punte de piscină din beton dezactivată, este esențial să cunoașteți produsele necesare pentru a finaliza acest proiect.

Betonul spalat este un material compus în principal din ciment, agregate precum nisip și pietriș, precum și apă. Cu toate acestea, anumite amestecuri pot fi, de asemenea, adăugate pentru a îmbunătăți anumite proprietăți ale materialului.

Componentele betonu dezactivat pentru piscine

Betonul dezactivat este alcătuit în principal din următoarele elemente:

 1. Ciment: Cimentul este ingredientul principal care leagă toate celelalte componente împreună. Conferă betonului rezistența și durabilitatea.
 2. Agregate: Agregatele sunt materialele granulare utilizate în amestecul de beton. Acestea includ de obicei nisip și pietriș. Dimensiunea agregatelor poate varia în funcție de specificațiile proiectului.
 3. Apa: Apa este necesară pentru a activa reacția chimică care permite cimentului să se întărească și să formeze o masă solidă.
 4. Aditivi: Aditivii pot fi adăugați la amestecul de beton dezactivat pentru a îmbunătăți anumite caracteristici ale materialului. De exemplu, hidrofugile pot fi folosite pentru a face betonul mai rezistent la apă și intemperii. Acceleratorii setați pot fi, de asemenea, adăugați pentru a accelera timpul de întărire a betonului.

Personalizarea beton dezactivat pentru piscine

Unul dintre avantajele betonului dezactivat este capacitatea sa de a fi personalizat pentru a se potrivi preferințelor dvs. estetice. Iată câteva lucruri pe care le puteți lua în considerare atunci când vă personalizați puntea piscinei:

 • Culoare agregată: Agregatele utilizate în amestecul de beton pot varia în funcție de culoare. Puteți alege agregate care se amestecă bine cu mediul piscinei, cum ar fi tonuri naturale sau nuanțe mai luminoase pentru a crea contrast.
 • Acoperire suplimentară: În plus față de betonul dezactivat, poate doriți să luați în considerare adăugarea de acoperire suplimentară pe puntea piscinei. De exemplu, puteți opta pentru gresie sau pavele pentru a adăuga o notă de eleganță și pentru a ușura curățarea.
 • Amenajare peisagistică: Pentru a vă face puntea piscinei și mai atrăgătoare, luați în considerare încorporarea elementelor de amenajare a teritoriului, cum ar fi plante, flori și chiar lemn. Acest lucru va crea o atmosferă relaxantă și plăcută în jurul piscinei.

Întreținere și lucrări viitoare

Odată ce puntea de piscină din beton dezactivată este completă, este important să aveți grijă de ea pentru a-i menține frumusețea și durabilitatea. Iată câteva sfaturi de întreținere:

 1. Curățarea regulată: Curățați puntea piscinei în mod regulat folosind o perie moale de mătură și apă. Acest lucru va elimina murdăria și resturile care s-au acumulat în timp.
 2. Repararea fisurilor: Dacă observați fisuri în puntea piscinei, este important să le reparați rapid pentru a preveni creșterea acestora. Utilizați un produs specific de reparare pentru betonul dezactivat și urmați instrucțiunile producătorului.
 3. Utilizarea unui material de etanșare: Pentru a vă proteja puntea piscinei de elemente, se recomandă aplicarea unui material de etanșare specific pentru betonul dezactivat. Acest material de etanșare va ajuta la prevenirea deteriorării apei, a UV de la soare și a fluctuațiilor de temperatură.
 1. Întreținerea garniturii: Verificați periodic starea garniturilor de pe puntea piscinei și înlocuiți-le dacă este necesar. Garniturile defecte pot permite apei să se infiltreze, ceea ce poate duce la probleme mai mari în viitor.
 2. Protecție chimică: Când utilizați substanțe chimice pentru a vă menține piscina, asigurați-vă că le manipulați cu grijă și împiedicați vărsarea lor pe plajă. Unele substanțe chimice pot deteriora betonul dezactivat, deci este important să le utilizați corect.
 3. Îmbunătățiri estetice: Dacă doriți să îmbunătățiți aspectul terasei piscinei, poate doriți să luați în considerare adăugarea de elemente decorative, cum ar fi plăci de piatră sau borduri din lemn. Acest lucru va oferi piscinei dvs. un aspect mai elegant și personalizat.
 4. Monitorizare regulată: În cele din urmă, nu uitați să monitorizați în mod regulat starea punții piscinei. Dacă observați probleme, cum ar fi fisuri, deformări sau semne de deteriorare, apelați la un profesionist pentru a le remedia rapid. Monitorizarea regulată vă va permite să preveniți problemele

De ce să alegeți beton dezactivat pentru piscine?

Betonul spalat este o alegere ideala pentru piscina dvs. datorita numeroaselor sale beneficii. În primul rând, oferă o estetică atractivă și naturală, care se îmbină perfect cu mediul exterior. Suprafața sa texturată și antiderapantă asigură, de asemenea, siguranța persoanelor care se deplasează în jurul piscinei.

În ceea ce privește prețul, betonul dezactivat pentru piscine este, de asemenea, foarte avantajos. În comparație cu alte opțiuni, cum ar fi țiglă sau piatră naturală, este adesea mai accesibilă, oferind în același timp o durabilitate excepțională. Acest lucru înseamnă că puteți obține o piscină dură și elegantă, fără a sparge banca.

Realizarea unei punți de piscină din beton dezactivată este relativ simplă. După pregătirea suprafeței și crearea contururilor, este suficient să turnați betonul amestecat cu agregate speciale. Apoi, cu un tratament chimic adecvat, stratul superior de beton poate fi îndepărtat pentru a dezvălui agregatele colorate subiacente, oferind acoperirii aspectul său unic.

Pentru a realiza o punte de piscină din beton dezactivată, se folosesc diferite produse. În plus față de amestecul tradițional de beton, se adaugă agregate speciale pentru a crea efectul dezactivat dorit. Există, de asemenea, substanțe chimice specifice utilizate pentru a îndepărta partea superioară a betonului și pentru a dezvălui agregatele colorate.

In concluzie, betonul dezactivat este o alegere excelenta pentru piscina dvs. datorita numeroaselor sale beneficii. Oferă o estetică atractivă, o suprafață antiderapantă și o bună valoare pentru bani. Este relativ simplu de realizat, iar produsele utilizate garantează un rezultat final durabil și rezistent. Optează pentru beton dezactivat și oferă piscinei tale un aspect unic care îți va impresiona oaspeții!

Întrebările dvs.

Care sunt avantajele beton dezactivat pentru piscine?

Betonul dezactivat are mai multe avantaje pentru împrejurimile unei piscine. Oferă o estetică naturală și atractivă, o suprafață antiderapantă pentru un plus de siguranță, precum și o bună valoare pentru bani în comparație cu alte materiale.

Este scump beton dezactivat pentru piscine?

Nu, betonul dezactivat pentru piscină este, în general, mai accesibil decât alte opțiuni, cum ar fi țiglă sau piatră naturală. Puteți obține o piscină dură și elegantă înconjurată fără a sparge banca.

Cum se face o punte de piscină din beton dezactivată?

Pentru a realiza o punte de piscină din beton dezactivată, suprafața trebuie pregătită, contururile trebuie create și betonul amestecat cu agregate speciale turnate. Apoi, cu un tratament chimic adecvat, partea superioară a betonului poate fi îndepărtată pentru a dezvălui agregatele colorate subiacente.

Ce produse sunt utilizate pentru a face puntea din beton dezactivat pentru piscine?

În plus față de amestecul tradițional de beton, se adaugă agregate speciale pentru a crea efectul dezactivat dorit. Substanțele chimice specifice sunt, de asemenea, utilizate pentru a îndepărta partea superioară a betonului și pentru a dezvălui agregatele colorate.

Este beton dezactivat pentru piscine durabil pentru pavaje?

Da, betonul dezactivat este foarte durabil pentru o punte de piscină. Este rezistent la intemperii, uzură și își păstrează aspectul estetic timp de mulți ani.

Betonul dezactivat necesită o întreținere specială?

Betonul dezactivat nu necesită întreținere specială. Cu toate acestea, se recomandă curățarea regulată a suprafeței cu apă și o mătură moale pentru a îndepărta murdăria și a-și menține aspectul optim.

Pot personaliza culoarea agregatelor din beton dezactivat pentru pisine?

Da, puteți alege dintr-o varietate de culori agregate pentru a vă personaliza puntea de piscină din beton dezactivată. Acest lucru vă va permite să obțineți un rezultat unic care să corespundă preferințelor dvs. și esteticii generale a spațiului dvs. exterior

Suna 0753688062
Scroll to Top