Beton amprentat Zalau

Beton amprentat Zalau- Beton amprentat pret Zalau

Beton amprentat Zalau: După mulți ani de producție și distribuție de acoperiri de înaltă calitate, am devenit una dintre companiile care au trecut granițele.

Prin urmare, avem clienți fideli în toată lumea, datorită serviciului nostru de distribuție care este eficient de când am început să vindem produsele noastre în Romania și în străinătate.

Astfel, expertiza noastră depășește cu mult producția de acoperiri de calitate excelentă, ceea ce ne-a făcut lider în beton amprentat Zalau, Romania, Europa și în lume.

Din ce în ce mai mulți distribuitori din întreaga lume distribuie betonul nostru amprentat pentru a oferi clienților lor materiale de calitate superioară.

Ce este beton amprentat Zalau?

Beton amprentat Zalau este un material care prezinta conditii tehnice si decorative unice, cu mult superioare celor ale altor materiale care sunt folosite si pentru placarea spatiilor interioare si exterioare.

În primul rând, este o acoperire care oferă o rezistență excepțională la o multitudine de amenințări precum umiditatea, trecerea continuă a mașinilor, camioanelor sau persoanelor, incendiului sau temperaturilor cele mai ridicate și mai mult schimbătoare.

În al doilea rând, calitățile sale estetice sunt extinse. Începând cu marea varietate de matrițe cu care betonul imprimat poate lua diferite forme datorită design-urilor acestor matrițe. De fapt, acestea pot fi aplicate pe verticală, precum pereții sau fațadele, dar și pe orizontală, ca orice tip de pavaj.

Din punct de vedere al suprafețelor, betonul amprentat poate fi utilizat într-un mediu casnic, comercial sau industrial, în sectorul public sau privat. Astfel, nu este neobișnuit să-l găsești în restaurante, grădini, magazine sau fabrici, precum și în locuințe, atât la intrări, cât și pe terase și în piscine.

Toate acestea datorită ingredientelor care alcătuiesc acest material, care îl ajută să reziste oricărui factor exogen, păstrându-și atributele estetice pentru o lungă perioadă de timp.

Avantajele betonului amprentat, un material cu totul special

Motivele pentru care betonul amprentat este folosit din ce în ce mai mult în fiecare zi sunt numeroase, datorită tuturor virtuților acestui material, pe care îl vedem din ce în ce mai des pe toate tipurile de suprafețe și care este folosit și solicitat de profesioniștii din întreaga lume.

Rezistent la orice

Betonul Amprentat este un material care realizeaza intotdeauna o rezistenta foarte mare la umiditate sau alte elemente in toate conditiile, fara a fisura pe aceste suprafete. Prin urmare, acest material este din ce în ce mai utilizat în diverse zone, atât în ​​interior, cât și în exterior, rezistent la razele UV și la traficul continuu al camioanelor și altor vehicule din sectorul industrial sau comercial. Prin urmare, este folosit în parcări și magazine universale.

Extrem de decorativ

Numărul de culori în care poate fi pigmentat determină caracterul decorativ al unui material. Astfel, betonul imprimat poate capata orice culoare, chiar si cele inventate de utilizatori. Pe langa aceasta mare calitate, acest tip de tehnica de beton sau decorativ poate fi imprimat cu diferite matrite, pentru a obtine un numar infinit de forme diferite, dupa gusturile individuale.

Rapid și ușor de executat

Betonul amprentat are mari avantaje față de alte acoperiri și unul dintre ele este că poate transforma un spațiu foarte rapid, ușurând aplicarea de către aplicator și, în același timp, permite clienților finali să-și traverseze încăperile sau spațiile în timp record.

Raportul calitate-preț, principala sa virtute

Pe langa toate aceste avantaje constructive si estetice, trebuie sa adaugam si pretul acestui invelis. Când îi examinăm calitățile tehnice, decorative și economice, ne dăm seama că prezintă un raport calitate-preț imbatabil în sector.

Întreținere și întreținere extrem de simplă

Betonul amprentat este un material care poate fi curățat cu orice detergent, indiferent de rezistență. In plus, prin aplicarea unui lac la fiecare 3 ani, suprafata acestuia va ramane in perfecta stare si isi va pastra culoarea, durabilitatea si finisajul pentru o perioada indelungata.

Colorare rapida

Calitatea pigmenților utilizați pentru a crea sistemul dvs. de pigmentare este de așa natură încât culoarea suprafețelor pe care este aplicat nu se va estompa deloc.

Utilizări ale beton amprentat Zalau: poate fi instalat oriunde

Datorita tuturor proprietatilor sale, betonul amprentat poate fi folosit pe orice tip de suprafata, atat in spatii publice cat si private, si constituie un material cu totul esential.

În aer liber

Suprafețele situate în aer liber pot fi mai sensibile la factorii de mediu care apar în aceste locații. Folosirea betonului amprentat, la nivelurile gradinii, intrarile magazinelor universale sau orice tip de fatade de cladiri, rezista la ploaie sau grindina si la cele mai bruste schimbari de temperatura, fara a crapa sau a-si pierde in timp calitatile estetice.

În interioare

Betonul amprentat poate fi folosit pentru podele sau pereți interioare. Datorită proprietăților sale tehnice și decorative, acest material este din ce în ce mai utilizat în firme de catering, birouri de toate tipurile, magazine de tot felul și centre sportive, printre altele.

În piscine

Datorită proprietăților sale excelente, acest material își arată rezistența în acest tip de suprafețe, oferind calitatea sa anti-alunecare și rezistența mai mult decât dovedită la umiditate în zonele din jurul piscinei sau la marginea piscinei. De asemenea, este rezistent la lumina soarelui, expunerea continua sau orice tip de impact.

Pe suprafete verticale

Pe suprafețele verticale precum pereții, fațadele sau pereții despărțitori, avantajele acoperirilor precum betonul amprentat sunt mai evidente. Din punct de vedere estetic și constructiv, atunci când este utilizat în aceste zone, acest material își demonstrează capacitatea de a rezista tuturor agenților nocivi care pot apărea fără a fi afectați câtuși de puțin, prezentând întotdeauna, în sus, un aspect estetic neobișnuit.

Matrite pentru Beton amprentat Zalau: cresterea valorii estetice a spatiilor

Aceste elemente, matrițele, sunt o parte foarte importantă a unei aplicații de beton amprentat, deoarece sunt o parte vitală a procesului. Folosite pe mortar proaspat, dau forma dorita suprafetei. Modelele din care să alegeți variază de la cele care imită materialele de construcție la cele care imită elementele naturale. In plus, matritele pot fi folosite pe orice tip de suprafata, orizontala sau verticala.

Matrita pentru sol orizontal

Datorită matrițelor de podea, podeaua din beton amprentat oferă forme și modele nesfârșite care ar fi de neconceput cu orice alt material de construcție. Astfel, avem o colecție foarte mare de 100 de matrițe pentru podele de toate felurile și tipurile. Afacerile, fabricile, casele sau spațiile publice pot fi înfrumusețate cu forma la alegere.

Matrite de perete

În calitate de companie inovatoare, aplicăm această abordare și pentru finisarea fiecărui material. Iată de ce avem o gamă de matrițe pentru imprimare pe pereți, mai ușoare și mai mici, care facilitează munca aplicatorilor datorită lejerității care le permite să manipuleze aceste elemente pentru a obține finisajele dorite.

Matrite imitatie lemn

Acest tip de matriță se bazează pe reproducerea, pe suprafețele alese, a finisajelor și formelor precum cele ale lemnului natural. Aceasta aduce o notă de naturalețe și căldură fiecărui spațiu, fără a fi nevoie să recurgă la tăierea copacilor sau la manipularea specializată pe care acest tip de material natural le necesită. În acest fel este posibil să se obțină finisaje foarte atractive în zone care vor fi foarte rezistente și, în plus, aceste matrițe reprezintă întotdeauna o notă de distincție față de restul.

Culorile beton amprentat Zalau: o gamă infinită

În general, materialele de construcție foarte dure nu au același nivel de calități estetice.

Nu este cazul betonului nostru amprentat, un material de construcție cu mari proprietăți estetice datorită sistemului său de pigmentare , în care pigmenții naturali fac parte dintr-o soluție de colorare mortar foarte rezistentă, cu posibilități decorative nesfârșite.

De altfel, este posibil să se realizeze mai multe combinații de culori pentru a se adapta pe deplin cerințelor estetice ale fiecărui proiect, având posibilitatea de a crea suprafețe cu culori pe care nicio altă zonă nu le are.

In sfarsit, intensitatea si luminozitatea fiecarei culori nu se pierde in timp, pastrandu-si toate efectele ca si cum ar fi prima zi de aplicare. Această rezistență poate fi folosită atât în ​​interior, cât și în exterior.

Producem beton amprentat Zalau si alte produse

Suntem un producător de beton amprentat de renume internațional, dar producem și alte tipuri de acoperiri și alte produse care îmbunătățesc rezultatele fiecărui proiect.

Astfel, producem alte betoane decorative precum beton dezactivat, beton drenant, beton fosforescent si sunt gata de utilizare, precum si alte produse care vor ajuta inainte, in timpul sau dupa fiecare lucrare sau renovare.

Este cazul agentilor nostri de dezlipire, care ajuta matritele folosite la imprimarea betonului imprimat sa se desprinda perfect, lasand intacte finisajele dorite.

Avem, de asemenea, lacuri care, atunci când sunt aplicate, ajută la menținerea oricărei zone în stare impecabilă, permițând luciului și contrastelor de culoare să reziste oricărei amenințări.

În sfârșit, producem și produse de curățare, atât pentru persoane fizice, cât și pentru profesioniști. Acestea garantează un grad foarte ridicat de eficiență în orice tip de zonă.

După cum puteți vedea, cu gama noastră de produse acoperim toate nevoile care pot apărea în timpul unui proces de renovare sau crearea de noi spații.

Întrebați-ne despre oricare dintre produsele noastre și cunoașteți în profunzime caracteristicile fiecăruia și cum vă pot ajuta să finalizați orice proiect.

Pret pe m2 de beton amprentat Zalau. Contactați-ne la

Un alt domeniu în care firma noastră își demonstrează nivelul de expertiză este elaborarea de cotații personalizate. Astfel, avem o echipă competentă de service clienți unde fiecare profesionist are un nivel absolut de cunoștințe despre betonul amprentat și tot ceea ce este legat de acesta.

Dar este un lucru foarte important de reținut, și anume că materialul în sine are un preț și garantăm cel mai competitiv preț de pe piață. Dar, pe de altă parte, prețul aplicării betonului amprentat nu depinde, exclusiv, de costul bănesc al acestuia întrucât intervin mulți alți factori, pe care în calitate de specialiști în materie trebuie să îi analizăm.

– Verificați starea suportului. Acesta este primul factor de luat în considerare, deoarece poate fi o variabilă care, pe lângă modificarea prețului, poate afecta și rezultatul cererii. Pentru ca pe de o parte, daca inainte de folosirea materialului suportul este in stare proasta, cu fisuri sau aschii, este posibil ca acesta sa nu aiba finisajul dorit. Dacă zona este reparată, costul va crește.

– Dimensiunea suprafetei. Această variabilă afectează și suma bugetată. În acest sens, trebuie să știți că cu cât suprafața este mai mare și cu cât sunt mai multe materiale folosite, cu atât materialul va fi mai ieftin. De fapt, cu cât cantitatea este mai mare, cu atât rentabilitatea economică care se poate obține este mai mare față de comandarea unei cantități mai mici pentru a acoperi suprafețe cu mai puțini metri.

– Dificultatea proiectului. Sunt proiecte care, atunci când vine vorba de abordarea lor, prezintă mai multe complicații. În aceste cazuri, când sunt luate în considerare la elaborarea bugetului, prețul crește.

Contați pe noi și cereți-ne o ofertă. Experții noștri vor dezvolta un document ad-hoc bazat pe particularitățile proiectului dumneavoastră.

Specialiști în beton amprentat Zalau la dispoziția dumneavoastră

Ai nevoie să renovezi sau să amenajezi un spațiu nou și nu știi încă ce material să folosești? Te-ai gândit poate să folosești beton amprentat? În acest caz, vă punem la dispoziție întreaga noastră structură corporativă.

Bucurați-vă de experiența de a lucra alături de adevărați specialiști din industrie, ca producători și distribuitori. Faceți ca mulți profesioniști din întreaga lume și beneficiați de cele mai bune produse, de cotații cel mai potrivite nevoilor dumneavoastră și de sfaturi de prim rang, înainte, în timpul și după lucrări sau renovare.

Contactați experții dvs

Contactați-ne dacă doriți să folosiți beton amprentat Zalau sau dacă doriți să aflați mai multe despre acest material.

    Suna 0753688062
    Scroll to Top