Beton amprentat Salaj

Beton amprentat Salaj (Zalau, Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei) este o companie cu experienta in productia de acoperiri decorative si suntem si specialisti intr-unul dintre materialele vedeta: betonul amprentat.

Așa am devenit o companie specializată și în această acoperire, pe care o proiectăm și o fabricăm pentru ca clienții noștri să obțină finisajul pe care și-l doresc în spațiile lor.

Acesta este motivul pentru care am creat soluții de acoperire a podelei, pereților și fațadelor din beton amprentat în Zalau, iar pe tot parcursul procesului, vă sfătuim astfel încât renovările sau lucrările noi să fie realizate la perfecțiune.

Acest lucru este posibil de către echipa noastră de servicii pentru clienți, gata să vă ofere cel mai bun serviciu posibil înainte de primirea materialului și chiar și după finalizarea lucrărilor sau renovarii.

Ce este betonul amprentat Salaj? Material de înaltă calitate

Beton amprentat Salaj este o acoperire continuă care sporește frumusețea și rezistența spațiilor noastre, oferindu-le valori estetice foarte definite și alte valori tehnice foarte specifice pe care alte materiale din sector nu sunt în măsură să le ofere.

Acest mortar, care este aplicat și apoi ștanțat într-o frescă, devine un fel de pânză pe care profesioniștii pot aplica diferite forme sau modele, schimbând complet aspectul betonului tradițional oferindu-i alte forme și texturi.

Astfel, vorbim despre o lume a posibilităților estetice pe care acest material le permite să le realizeze datorită întregii cantități de finisaje decorative care pot fi realizate; precum forme de pavaj, ardezie, lemn natural sau multe tipuri diferite de cărămizi și care, în plus, vor rămâne în stare excelentă mult timp.

În plus, este un material de construcție foarte rezistent, motiv pentru care este foarte obișnuit să îl vezi aplicat în spații publice sau industriale în care traficul vehiculelor este foarte mare, dar cu această acoperire nu există practic niciun risc de fisurare sau fractură pt. multi ani.

In acest fel, aceste rezistente il fac un material cu aplicatii multiple, folosit in spatii casnice, industriale sau comerciale, facandu-l o solutie decorativa de alegere atat in restaurante cat si in alte tipuri de afaceri sau locuinte, garantand un sistem decorativ si constructiv excelent in spatiile in care se afla.

beton amprentat zalau

Avantaje beton amprentat Salaj

Betonul amprentat are mai multe avantaje care îl fac un material la mare căutare de către clienți și utilizat pe scară largă de către profesioniștii din sector, deoarece lucrăm cu un material performant, cu o tehnică unică care ne permite să obținem finisaje exclusive și practic inalterabile. .

Durabilitate datorită diferitelor rezistențe

Betonul amprentat are un număr mare de rezistențe diferite, variind de la cele care îi permit să reziste la expunere sau imersiune constantă, șoc sau impact, precum și rezistență la razele UV și tranzitul persoanelor și vehiculelor, inclusiv a celor cu greutate foarte mare. Astfel, datorita acestora, permite finisajelor sale sa ramana neschimbate si sa isi pastreze aspectul initial.

Componentă decorativă ridicată

Această acoperire are o mare varietate de matrițe diferite cu ajutorul cărora este posibil să se reprezinte zonele, formele și texturile matriței alese. In plus, exista un numar mare de culori cu care putem crea suprafete de actualitate cu un nivel decorativ ridicat.

Aplicare in timp record

Una dintre cheile acestui material este că poate fi instalat incredibil de rapid, ceea ce face ca lucrările de renovare și de construcție să fie mult mai puțin costisitoare. In mai putin de o saptamana putem obtine spatii complet noi folosind un material foarte usor de aplicat pe suprafete verticale sau orizontale in cativa pasi simpli.

O valoare imbatabilă pentru bani

Betonul amprentat, datorita ingredientelor sale, ofera performante foarte ridicate in orice domeniu si toate acestea la un pret foarte accesibil.

Întreținere ușoară

Suprafețele acoperite cu beton amprentat garantează o întreținere excepțională de ușoară, deoarece este suficient să curățați zonele atunci când sunt murdare, cu orice detergent (va rezista celor mai puternici), și să le lăcuim la câțiva ani, pentru ca acestea să rămână la fel. în prima zi.

Beton amprentat

Diferitele utilizări ale betonului amprentat la Salaj

Analizând avantajele unui material precum betonul imprimat, înțelegem că avem de-a face cu o acoperire cu virtuți inepuizabile. Este un material foarte rezistent si foarte decorativ care iti permite sa creezi spatii unice datorita modelelor multiple pe care le prezinta in matritele sale. În plus, este foarte ușor de întreținut, motiv pentru care utilizatorii, arhitecții și constructorii îl folosesc în tot mai multe locuri de muncă în fiecare zi.

Exista diferite tipuri de beton amprentat si va fi necesar sa il alegeti pe cel potrivit in functie de suprafata si spatiul de acoperit.

Spații exterioare precum terase sau intrări.

Spatiile exterioare sunt expuse constant la ploaie sau grindina, schimbari de temperatura, lumina soarelui sau vant si de aceea necesita un material care sa reziste tuturor acestor factori de mediu. Astfel, nu este neobișnuit să vezi trotuare sau suprafețe mari verticale sau orizontale, publice sau private, acoperite cu beton amprentat ale căror suprafețe rămân intacte o perioadă nelimitată.

Interior

Deși este folosit de obicei în spații exterioare, betonul amprentat poate fi folosit și în interior. Prin urmare, nu există centru comercial, centru sportiv sau birou unde să nu poată fi folosit. Într-adevăr, acest material este din ce în ce mai utilizat în mediile profesionale, în special datorită caracteristicilor sale estetice.

În piscine

Betonul Amprentat este utilizat pe scară largă în zonele situate chiar lângă trotuar. Și de ce asta? Ei bine, pentru că este un material foarte rezistent la factorii care pot apărea în piscine. În primul rând, este antiderapant, ceea ce menține numărul de alunecări la minimum. În al doilea rând, este rezistent la loviri și impacturi care pot apărea. În al treilea rând, și acest lucru este foarte important în zonele în care apa și, prin urmare, umiditatea sunt mereu prezente, este foarte rezistent la alcalii. Și în sfârșit, pentru că este rezistent la razele UV, ceea ce este vital în aceste spații care sunt expuse constant.

Pe suprafete verticale

Acest strat este ideal și pentru pereți și fațade, deoarece creează zone mult mai rezistente și nuanțe decorative care nu se regăsesc în alte materiale. Acest lucru se datorează numărului de modele de matriță care pot fi imprimate pe aceste suprafețe.

Beton amprentat

Matrite din beton amprentat Salaj: o mie de posibilitati creative

Formele din Beton amprentat Salaj sunt complementul ideal pentru acest tip de acoperire, deoarece cu ele acest material poate capata forme si desene multiple care ne apropie de nivelul maxim de personalizare a suprafetelor si suprafetelor.

Printre acestea regăsim forme geometrice, texturi inspirate din finisaje de origine naturală sau elemente naturale precum ardezia sau piatra, construcții precum cărămizile sau cu modele asemănătoare oricărei țesături textile.

Iată câteva dintre tipurile noastre de matrițe de beton imprimat.

Mucegaiuri din sol

Datorită proprietăților sale, betonul amprentat este un material ideal pentru pavaj. Rezistența sa la trafic și umiditate este, așadar, asociată cu o capacitate decorativă excelentă datorită colecției de matrițe care face parte din gama Topciment®. În total, peste 100 de tipuri de șabloane, cu design-uri foarte diferite, cu ajutorul cărora putem reproduce textura pe care o dorim pe podelele interioare sau exterioare.

Șabloane de perete

În calitate de experți în toate tipurile de tapetări, cunoaștem fiecare suprafață, indiferent de locația acesteia și dacă este orizontală sau verticală. De aceea, selecția noastră de matrițe de perete, deocamdată, se bazează pe 18 matrițe diferite care cântăresc mult mai puțin decât cele utilizate într-un proces de pardoseală. Aceasta lejeritate este fundamentala pentru a putea realiza finisajul dorit al peretelui, fiind mai mic ca dimensiune si greutate, crescand manevrabilitatea profesionistilor in asa masura incat acestia vor putea realiza cu usurinta finisajele pe care si le doresc clientii.

Matrite imitatie lemn

Nu există un material de construcție mai bun decât betonul amprentat pentru a obține finisaje și texturi naturale precum lemnul. In acest fel dam oricarei incaperi o nota stilistica diferita si intr-un mod mult mai sustenabil, din moment ce nu este necesara folosirea lemnului adevarat, deoarece este o matrita care se aplica direct pe mortar pentru a evita doborârea copacilor. Aceste matrițe din imitație de lemn pot fi aplicate pe orice tip de suprafață pentru a obține finisaje naturale pe podele și pereți.

Culori beton amprentat Salaj

Puține materiale din industria construcțiilor au atribute decorative atât de înalte precum betonul amprentat Salaj. Gama largă de culori în care este disponibil face posibilă satisfacerea așteptărilor estetice extraordinare. În acest scop, am creat un material care vă permite să combinați culori și nuanțe foarte diferite, de la cele mai neutre la cele mai strălucitoare sau mai vesele opțiuni.

Acest lucru este ușor de realizat datorită sistemului decorativ Arcocem dezvoltat de Topciment® și a gamei noastre de pigmenți numită Arcocem, creați pentru a personaliza mortarul, chiar modificându-i tonul cromatic, schimbându-l complet și adaptându-l la gusturile dumneavoastră. În Arcocem găsim 4 culori diferite de înaltă calitate care nu-și pierd din luminozitate sau intensitate chiar și atunci când suprafața este în aer liber, datorită rezistenței sale excelente la apă și efectele acesteia, lumina solară etc.

Dacă murdăria este foarte tare, acestea pot fi curățate și cu substanțe chimice foarte agresive fără a-și schimba aspectul sau culoarea.

Beton amprentat

Lăsați-vă sfătuit de experții noștri

La Beton amprentat curte nu avem doar un catalog de produse pentru beton grunduit precum mortar, agenți de dezlipire, lacuri sau detergenți de cel mai înalt nivel, dar menținem și aceste niveluri de excelență în serviciul nostru pentru clienți.

Acest lucru se datorează în parte pentru că cercetăm și îmbunătățim constant produsele noastre, învățând de la clienții noștri să le oferim cel mai bun serviciu posibil, datorită tuturor anilor de experiență pe care i-am acumulat.

Deci nu numai că avem o gamă largă de acoperiri decorative pentru fiecare cameră sau situație, dar știm și unde și cum să le aplicăm. Prin urmare, vă invităm să ne contactați pentru ca echipa noastră de servicii clienți să vă ajute să rezolvați orice întrebări pe care le puteți avea despre produse, aplicație sau post-aplicare. Tot ce ai nevoie pentru a aplica cu succes si a crea o suprafata rezistenta cu mari calitati decorative.

beton amprentat salaj

Verificați prețul nostru de beton amprentat Salaj

Creăm oferte adaptate nevoilor dumneavoastră. De aceea, suntem o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și facă lucrările de renovare sau construcție de la zero. Analizăm toate variabilele care pot afecta prețul cotației finale pentru a vă garanta cel mai competitiv preț de pe piață, știind că aveți produse de cea mai bună calitate.

Nu contează dacă spațiul în care urmează să fie aplicat acest material este public sau privat. Puteți acoperi pereții, podelele sau pereții exteriori, dar, înainte de a face acest lucru, trebuie să luați în considerare câțiva factori.

De exemplu, câți contoare trebuie acoperiți, știind că cu cât sunt mai mulți contoare, cu atât valoarea economică a proiectului este mai mică. Pentru ca materialul este mai ieftin la comanda in cantitati mari. În aceste cazuri, profitabilitatea depășește cu mult ceea ce putem realiza în spații mai mici.

Pe de altă parte, este foarte important să iei în considerare dacă suprafața trebuie reparată sau curățată înainte de a o putea folosi, deoarece dacă aceste nereguli sau găuri sunt prezente, acestea trebuie reparate pentru a obține cel mai bun rezultat.

Complexitatea lucrării este, de asemenea, un element foarte important de luat în considerare, întrucât condițiile zonei tratate pot influența și prețul final. Prin urmare, este necesar să se verifice dacă există vreo pantă sau dacă aceste locuri sunt curbate și, în acest caz, aplicarea sau acoperirea poate fi mai laborioasă sau mai dificilă. Dacă da, costul va crește.

Suna 0753688062
Scroll to Top