Beton amprentat Dedeman

beton amprentat dedeman

Beton amprentat Dedeman : Dezvoltarea proiectelor astăzi necesită o relație strânsă cu cele mai bune alternative, adică să se potrivească clar nevoilor din cadrul unei construcții sau decorațiuni, motiv pentru care este o necesitate să fii la curent cu fiecare tehnică, aceasta incluzând în același timp tipurile de pavaj.

Într-o gamă lungă de pavaje, beton amprentat Dedeman apare sau se poziționează ca o alternativă izbitoare, întrucât are distincții tehnice care merită să fie expuse, fiind unul dintre tipurile de pavaj care nu poate fi trecut cu vederea din niciun motiv.

Ce este beton amprentat Dedeman?

Beton amprentat Dedeman se supune descrierii unei tehnici implementate într-o placă, care are o mare independență față de lucrările ulterioare, întrucât este compatibil cu executarea unei pigmentări la suprafață, pentru a crea ulterior un basorelief printr-o ștanțare producând diverse forme. .

Implementarea acestei tehnici se realizeaza pe amprenta suprafetei, care produce un aspect total estetic, imbunatatindu-i diversitatea sub un finisaj ce seamana cu un numar mare de elemente structurale care ar implica cheltuieli mai mari, aplicarea acestui pavaj este mai mult decat 30 de ani în Europa.

A devenit popular cunoscut sub numele de beton amprentat, explicand putin din lucrarile efectuate pe pavaj, fiind principala sa distinctie fata de alte clasificari ale betonului in sine, intrucat pastreaza garantiile de durabilitate si rezistenta atat de atractive.

Care sunt avantajele și caracteristicile beton amprentat?

Virtuțile care fac parte din pavajul din beton amprentat Dedeman se datorează fiecăreia dintre proprietățile care îl compun, din acest motiv este necesar să se stabilească și să se expună fiecare dintre caracteristicile care fac parte din pavaj:

 • Fără alunecare: contractează acțiunea apei, creând o suprafață impermeabilă și anti-alunecare.
 • Rezistent la solicitări: are suport împotriva influenței razelor UV, a zăpezii și a tuturor tipurilor de schimbări climatice, și chiar a daunelor.
 • Finisaj unic: încorporează stiluri rustice și elegante, care sunt personalizate pe scară largă prin matrițe.
 • Tehnologic și avangardist: Se menține în timp datorită design-urilor sale originale, și permite, de asemenea, integrarea ochiurilor metalice.
 • Durata garantata: Durata sa este lunga, ceea ce o face o investitie pe care se poate conta mult timp.

Solicitați o cotație gratuită!

Aceste resurse tehnice permit insuflarea unui număr mare de rezultate în fiecare proiect care este implementat, prin urmare, pentru a măsura nivelul beneficiilor acestuia, se poate observa prin următoarele avantaje:

 • Modele autentice: Are o mare diversitate de matrițe și culori care capătă forma structurală dorită.
 • Aplicare fără probleme: stabilirea acestei tehnici necesită doar lucru la fața locului, fără a fi nevoie de acțiuni ulterioare.
 • Un echilibru răsunător calitate/preț: Punctele tehnice pe care le au sunt extinse la un cost atractiv cu garanții ridicate.
 • Previne apariția buruienilor: blochează suprafața să fie deteriorată de formarea de iarbă, ciuperci sau alt element.
 •  Nu necesită multă întreținere: îngrijirea sa este minimă, dacă nu chiar lipsită.
 • Garanție de rezistență: Este imun la tot felul de agenți externi, fără a percepe daune fizice evidente, funcționează ca strat protector.

Prin aceste avantaje se poate realiza un studiu complet asupra tipului de aplicatii care pot fi realizate cu aceasta tehnica, in conditiile in care se pozitioneaza ca fiind versatila prin avand elemente atractive pentru toate tipurile de constructii sau decoratiuni, aceste rezultate trebuie luate in considerare. cont.extern la aplicarea acestuia.

Utilizări și întreținere beton amprentat Dedeman

Aplicațiile betonului amprentat Dedeman sunt în creștere, deoarece datorită proprietăților sale funcționează perfect în aer liber, fie pentru terase, grădini, terase, contururi piscine, pătrate, în timp ce pentru interioare și-a găsit o utilitate importantă pentru scări sau sufragerie ca un etajul principal.

În ceea ce privește întreținerea acestui tip de pavaj, nu necesită îngrijire specială sau suplimentară pentru montarea acestuia, deși este adevărat că există acțiuni care pot prelungi aspectul acestuia, precum următoarele:

 • Utilizați curățarea simplă, măturand și turnând apă pentru orice detaliu.
 • Combinați culoarea și finisajul cu cerințele mediului, pentru a reduce frecvența curățării.
 • Când vărsați lichide, puteți alege să spălați cu presiune sau săpun pe unele pete.

Solicitați o cotație gratuită!

Culori și matrite beton amprentat

Una dintre principalele conotații ale betonului amprentat sunt tocmai culorile și matrițele acestuia, mai ales că acestea sunt deschise personalizării, până în punctul de a impune finisaje după gust, care capătă același aspect ca și pavajele din lemn, pietrele, sau vreun alt element structural.

Același lucru se întâmplă și cu numărul de culori care fac parte din argumentul său, adică acestea permit stabilirea unei combinații complete cu stilul, deoarece suprafața este pigmentată complet după gustul proiectului, putându-se obține o imagine indiferent dacă crem, plută, verde, printre altele.

Care este prețul pe metru pătrat beton amprentat?

Cand te gandesti la realizarea unui proiect, cu tehnica beton amprentat Dedeman, este necesar sa stabilesti un buget usor de stabilit pe baza ofertei generale de piata, acestea sunt in medie intre 150 si 250 de lei.Pentru fiecare metru patrat , poți face calculul din ea.

Solicitați o cotație gratuită!

Desi o valoare importanta o reprezinta beneficiile pe care le genereaza, intrucat are avantaje estetice enorme fata de alte tipuri de pardoseli, si de asemenea exigentele finisajului pot creste valoarea prevazuta, dar nu depasind niciodata ceea ce ar implica efectuarea de manopera suplimentara.finisaj.

De ce să-l aleg pentru proiectul meu?

Pe baza descrierilor calităților care alcătuiesc betonul imprimat Soria se poate observa că acesta reprezintă un răspuns la orice nevoie de construcție sau remodelare, întrucât are distincții estetice, dar în același timp cu rezistență amplă care garantează durabilitatea.

Suna 0753688062
Scroll to Top