Beton amprentat Bucuresti – Pret competitiv pe m2, oferta gratuita

Suntem o companie cu o vastă experiență în beton amprentat Bucuresti și de mulți ani producem și distribuim acest și alte materiale de construcție decorative.

Prin urmare, Beton amprentat Bucuresti este un adevărat specialist în toate aspectele acestei acoperiri. În calitate de maeștri ai tuturor disciplinelor, oferim servicii complet personalizate care încep înainte de începerea lucrărilor și continuă până la finalizare.

Profesioniștii noștri sunt experți în toate tipurile de suprafețe și știu în orice moment de ce are nevoie fiecare zonă, fie că este o podea, un perete sau o fațadă.

Ce este betonul amprentat Bucuresti? O opțiune excelentă de construcție

Betonu amprentat Bucuresti sau beton imprimat este o tehnică decorativă folosită în diferite zone, care constă în aplicarea matrițelor care sunt presate pe mortar pentru a crea diferite forme și texturi, dând posibilitatea obținerii unui număr infinit de finisaje.

Astfel, se pot obtine finisaje precum piatra de pavaj, ardezie, lemn, printre altele, demonstrand o mare versatilitate estetica si adaptare totala la gusturile individuale.

În plus, este un material de construcție de o duritate mare care este utilizat pe scară largă în zone publice sau industriale, în special în aer liber, datorită rezistenței sale mari. Este foarte frecvent utilizat în piscine, piețe, intrări în clădiri mari, garaje sau fabrici.

Durabilitatea sa atinge niveluri astfel încât amplasarea pavajului sau a peretelui pe care este utilizat cu greu va suferi vreo schimbare de aspect pe perioade lungi.

Care sunt avantajele betonului amprentat Bucuresti?

Beton amprentat Bucuresti este un material care are multe avantaje arhitecturale și decorative. Este deci o acoperire specială, care poate fi folosită pentru a obține mai multe aspecturi în încăperi diferite și care este capabilă să reziste oricărui stres cauzat de condițiile de mediu externe. Trecem în revistă câteva dintre beneficiile acestui material.

Durabilitate și rezistență ridicată

Este unul dintre cele mai durabile materiale din industria construcțiilor. In primul rand, acest lucru se datoreaza rezistentei sale mari la orice tip de trafic intens, fie el de persoane sau de vehicule grele. Pe langa rezistenta mecanica mare, are si rezistenta termica mare, tolerand schimbarile termice, bruste sau nu. De asemenea, razele UV nu-l pot deteriora, chiar dacă este expus continuu, iar suprafețele sale rezistă peste două decenii în condiții potrivite.

Finisaje nesfârșite

Printed Concrete este atât de adaptabil din punct de vedere estetic la preferințele utilizatorului încât poate fi imprimat folosind o mare varietate de matrițe cu modele diferite, cu ajutorul cărora este, de asemenea, posibil să se creeze un număr infinit de forme și texturi diferite. O altă virtute este că poate fi pigmentată în multe culori diferite.

Viteza de executie

Ușurința instalării betonului amprentat contrastează cu numărul de nuanțe care pot fi obținute. Fiind un mortar continuu, daca nu folosim geometrii foarte complexe vom obtine rezultate excelente intr-un timp foarte scurt.

Întreținere redusă beton ampretat Bucuresti

Întreținerea acestui echipament nu este deloc complicată. De fapt, este o acoperire foarte ușor de întreținut: atunci când se acumulează murdăria, se poate curăța foarte ușor și trebuie doar reluată la fiecare trei ani.

Betonul amprentat Bucuresti are multiple utilizări

Așa cum există multe materiale care pot schimba aspectul unei încăperi, precum lemnul sau ceramica, de exemplu, betonul amprentat este o opțiune mai economică și mai ușor de întreținut în stare perfectă, de aceea tot mai mulți profesioniști îl solicită. și recomandarea acestuia clienților care doresc să obțină rezultate bune pe termen lung.

Betonul amprentat permite, prin interpunerea de reliefuri si modele, obtinerea de finisaje incredibile in spatiile interioare si exterioare. Cu toate acestea, în funcție de locul în care urmează să fie utilizat și de caracteristicile site-ului, trebuie ales tipul de material corespunzător.

Pentru exterior foarte rezistent

Acest tip de beton este unul care a fost proiectat și fabricat pentru a fi aplicat în aer liber și pentru a rezista la cele mai dure condiții care pot apărea în spațiile exterioare. Este recomandat pentru trotuare, alei de acces, suprafete mari din jurul gradinilor sau extensii exterioare ale centrelor comerciale, printre altele.

Pentru interioare casnice, comerciale sau polivalente.

Faptul ca folosirea betonului amprentat pe suprafetele din aceste regiuni este mai putin obisnuita nu inseamna ca nu este folosit, ci dimpotriva. De fapt, orice afacere sau unitate comercială îl poate folosi în zonele sale verticale sau orizontale. In centrele sportive, locuinte, hoteluri sau restaurante, aceasta tehnica de decor poate fi folosita fara probleme.

Pentru mediul piscinei

Este ușor de înțeles de ce betonul amprentat este unul dintre materialele preferate de profesioniști și utilizatori pentru piscine: rezistența sa la umiditate, capacitatea sa de a crea suprafețe antiderapante și stilul decorativ oferit în special de anumite matrițe fac un material ideal. pentru împrejurimile piscinei.

Pentru zone verticale

Betonul amprentat bucuresti poate fi folosit pentru acoperirea pereților, fațadelor sau a oricărui tip de suprafețe interioare sau exterioare, în locuri publice sau private. Fiind suprafețe verticale, calitățile lor estetice sunt ușor de recunoscut la prima vedere, lăsând o impresie spectaculoasă asupra celor care le contemplă. Acest tip de material nu se aplică în același mod ca mortarele ștanțate pentru pardoseli.

Matrite din beton amprentat Bucuresti: creeaza zone dupa bunul plac

Matrite sunt elementul cheie care face din betonul imprimat un material cu mari posibilitati de personalizare. Datorită acestora este posibil să se creeze finisaje bazate pe sute de forme diferite, astfel încât utilizatorii să poată crea suprafețe exclusive. Detaliam mai jos tipurile de matrite din catalogul Topciment®.

Mucegaiuri din sol

Pardoseala este zona în care materiale precum betonul amprentat sunt utilizate cel mai des, deoarece acestea sunt foarte rezistente la toate tipurile de uzură și alte amenințări legate de umiditate, cum ar fi mucegaiul și mucegaiul.

Avem o colecție de matrițe pentru beton imprimat cu un total de 100 de modele cu forme complet diferite, dintre cele care reproduc piatră naturală, borduri, pavaj, evantai sau texturi textile.

Matrite de perete

Aceste tipuri de matrite tind sa fie de dimensiuni mai mici, intrucat vor fi folosite pe verticala, ceea ce creste capacitatea de lucru a profesionistilor pentru ca acestia sa se apropie cat mai mult de efectele dorite de clienti.

Cel mai important, toate matrițele pot fi aplicate pe pereții interiori și exteriori, ușurând munca aplicatoarelor, mai ales datorită lejerității și lungimii lor care nu depășește 80 cm. Colectia de matrite de perete include 18 matrite diferite cu tot felul de finisaje, precum cele care reproduc piatra sau caramida, printre altele.

Matrite imitatie lemn

Dacă doriți să obțineți un finisaj natural pentru lemn pe orice suprafață, betonul amprentat este materialul ideal, deoarece oferă acest tip de finisaj estetic într-un mod mai durabil, deoarece nu necesită doborâre sau tăiere. Aceste matrițe sunt produsul ideal pentru a obține astfel de forme și aspect naturale.

Formele noastre din lemn artificial pot fi folosite atât în ​​interior, cât și în exterior și garantează o durabilitate enormă cu o întreținere ușoară.

Culori Beton amprentat Bucuresti: cea mai largă gamă de culori

Betonul amprentat este un material care oferă o gamă largă de posibilități de culoare. În plus, orice nuanțe precum roșu, verde sau albastru pot fi combinate cu nuanțe mai neutre, cum ar fi alb, negru sau gri, pentru a crea suprafețe unice.

Sistemul nostru de pigmentare se bazează pe utilizarea pigmenților anorganici care sunt complet rezistenți la alcalii și expunerea constantă la razele UV și alți factori externi. Vopselele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și păstrează culorile originale pentru o lungă perioadă de timp, fie pe trotuare, fațade, zone de piscine exterioare sau trotuare pe unde trec pietonii.

Disponibilă în 4 culori, gama noastră de pigmenți Arcocem se adaptează mortarului, modificându-i aspectul și oferind performanțe excelente care nu se modifică nici măcar cu cei mai puternici și agresivi agenți de curățare de pe piață.

Acum puteți obține finisajul în orice culoare doriți și puteți alege dintr-o gamă largă, de la alb la maro până la tonul original argintiu.

De ce să ne alegeți ca companie de beton amprentat Bucuresti?

Suntem o companie cu experienta in domeniul solutiilor decorative. Acesta este motivul pentru care producem beton amprentat de înaltă calitate, cu proprietăți unice pentru orice tip de suprafață.

Controlând întregul proces, de la alegerea materiilor prime până la distribuția sau aplicarea materialului, știm exact ce necesită cele mai renumite zone și profesioniști din sector.

Beton amprentat

Vă oferim sfaturi personalizate pentru beton amprentat Bucuresti

Suntem o companie cu o vastă experiență în domeniul soluțiilor decorative, care nu se oprește la producție. Astfel, avem si un serviciu clienti care va va ghida in orice moment al procesului, de la alegerea materialelor pana la aplicare sau intretinerea ulterioara.

Acești specialiști sunt pregătiți în mod continuu în produsele noastre, fie că sunt lacuri, agenți de decojire, matrițe sau detergenți.

Dacă doriți să renovați sau să creați un spațiu de la zero cu beton imprimat în Marsilia, contactați-ne și vă vom sfătui din prima clipă.

Preț beton amprentat Bucuresti

Pentru a acoperi suprafețele de beton amprentat Bucuresti, cel mai bine este să contactați o companie profesionistă care este în acest domeniu de ani de zile și care este capabilă să analizeze toți factorii pentru a stabili o cotație precisă.

Analizăm câțiva dintre factorii care determină suma finală care apare în cotație. Vorbim despre materiale folosite în medii private și industriale sau comerciale, precum și în spații publice și private, astfel fiecare situație va avea variabile care vor afecta costul final.

De asemenea, trebuie să știți că acest material poate fi aplicat pe podele, pereți sau fațade, fiecare aplicație având propriile caracteristici sau condiții care pot modifica prețul final.

În orice caz, este necesar să se analizeze anumiți factori care pot determina prețul unei lucrări sau reforme în beton amprentat.

beton amprentat bucuresti

Repararea substratului

De exemplu, dacă este necesară curățarea sau repararea suporturilor pe care se va aplica betonul amprentat, costul va crește. Această operațiune este necesară și pe podelele în care este prezentă umiditatea.

În plus, pentru ca aplicarea să aibă succes, suprafața trebuie să fie lipsită de neregularități și compactări, și trebuie să fie curată și fără vopsea, pete sau grăsimi. Deci, aceste sarcini vor crește și costul final.

Dimensiuni de acoperit

O altă variabilă care influențează semnificativ costul final al lucrării este dimensiunea suprafeței de acoperit. O observație necesară: contrar credinței populare, cu cât suprafața de acoperit este mai mare, cu atât prețul va fi mai mic.

De fapt, cu cât sunt mai mulți metri pătrați de acoperit, cu atât folosim mai multe materiale, dar și achiziția de compozite și alte materiale în vrac costă mai puțin și, prin urmare, putem obține o rentabilitate mai bună decât în ​​suprafețe mai mici care necesită mai puține materiale.

Complexitatea muncii

Trebuie avut în vedere și gradul de dificultate al fiecărui loc de muncă. Acest lucru va depinde de suprafața de acoperit, dacă are curbe sau pante, sau modificări de nivel sau debit de apă în zonă. Aceștia sunt toți factori care pot crește costul final.

beton amprentat bucuresti
Beton amprentat

Intră în joc și midiile

Finisajul mortarului depinde de presiunea matriței și prețurile pentru aceste matrițe pot varia. De altfel, costul matritelor va fi diferit, in functie de formele pe care le prezinta. De asemenea, rețineți că o combinație de modele diferite, mai degrabă decât unul singur, face de obicei munca mai scumpă.

Contactați Beton amprentat Bucuresti®.

Dacă vă gândiți să utilizați beton amprentat Bucuresti pentru orice tip de proiect, vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta.

Suna 0753688062
Scroll to Top