Beton amprentat Brasov

Beton amprentat Brasov- Specialisti in acoperiri de inalta calitate

În urmă cu aproape 20 de ani, Beton amprentat Brasov a decis să facă pasul profesionalizării în sectorul decorațiunilor și construcțiilor. Pentru a face acest lucru, am decis să ne specializam într-unul dintre cele mai interesante și eficiente produse din ultimii ani, betonul amprentat. În ciuda potențialului mare al acestui material, nu am fost mulțumiți, iar an de an, zi de zi, ne-am depus toate eforturile pentru a obține un strat decorativ superior oricărui altul. Dăruirea noastră, împreună cu filozofia noastră de lucru, au făcut ca de-a lungul timpului să primim beneficiile tot timpul investit, devenind una dintre companiile de top de decorațiuni pe scena națională și internațională.

Din ce în ce mai mulți experți în decorare apreciază betonul nostru amprentat ca fiind una dintre cele mai eficiente soluții pentru proiectele lor de decorare. Cu toate acestea, unul dintre cei mai complicati pași este că au încredere în produsul tău pentru prima dată fără să fi încercat înainte. În felul acesta avem o strategie fără greșeală pentru a-i face să parieze pe noi pentru prima dată, pentru a le oferi dovada care le garantează că a lucra cu noi succesul este sigur. În cazul nostru, avem standardul ISO 9001:2015, un certificat de calitate exclusiv care mărturisește excelența noastră ca specialiști în beton amprentat, producerea, proiectarea și comercializarea acestuia.

Pentru a ne asigura succesul, avem și o altă recunoaștere prestigioasă care ne evidențiază meritul în dezvoltarea profesională și comercială. Vorbim despre titlul de IMM inovator pe care l-am primit, care evidențiază efortul nostru de a investi în noi tehnologii, ceea ce ne permite să rămânem în fruntea progresului.

Profilurile profesionale care au încredere în noi sunt din ce în ce mai variate. De altfel, au găsit în betonul amprentat un material care se adaptează tuturor contextelor și oferă rezultate de calitate. Firme de constructii, aplicatori, arhitecti, designeri de interior, designeri si persoane fizice sunt doar cateva exemple ale profilelor care au decis sa mizeze pe betonul nostru imprimat si care au constatat ca le garanteaza rezultate performante cu o estetica demna de admirat.

Rețeaua noastră de distribuitori continuă să crească în mod regulat și constant. Prezența noastră continuă să se extindă în tot mai multe domenii, atât la nivel național, cât și internațional, oferind calitate cu betonul nostru amprentat de înaltă performanță.

beton amprentat brasov

Suprafețe exclusive cu beton amprentat Brasov

Beton amprentat Brasov este un material decorativ compus dintr-un liant, apă, anumiți aditivi și agregate. Cu toate acestea, deși compoziția sa este simplă, caracteristicile pe care le oferă îl definesc ca un produs cu mare potențial. Acest strat oferă răspunsuri de succes oriunde este folosit, ceea ce se datorează în mare măsură faptului că concentrează atât calități estetice, cât și funcționale, făcându-l un pariu mai mult decât sigur.

Căutați să vă decorați suprafețele cu un aspect unic și exclusivist? Două cuvinte, beton imprimat. Metoda sa inovatoare de execuție folosind matrițe ne arată un produs ca nimeni altul, capabil să imite perfect orice alt material decorativ, precum și forme, texturi și culori infinite. Iată de ce potențialul său decorativ nu cunoaște limite, deoarece imită cu fidelitate orice teren pe care este aplicat.

La toate acestea, trebuie să adăugăm performanța sa în ceea ce privește rezistența. Adaptabilitatea sa la mediu este un avantaj care facilitează foarte mult lucrul cu acest produs. Acest lucru se datorează faptului că poate fi aplicat atât în ​​interior, cât și în exterior, precum și pe podele și suprafețe verticale, deoarece proprietățile sale îi oferă posibilitatea de a avea o viață utilă lungă pe orice teren.

Hoteluri, magazine de agrement, restaurante, locuinte, alei, garaje, piscine, parcuri, centre sportive… Sunt doar cateva dintre exemplele in care betonul amprentat este folosit pentru a crea suprafete frumoase si rezistente, creand medii de mare valoare decorativa.

Betonul Amprentat se află în vârful scenei decorative iar mai jos vă vom arăta motivele pentru care utilizarea lui este atât de satisfăcătoare, precum și motivele pentru care ar trebui să îl utilizați și în proiectele dvs. de decorare sau construcții.

Companie de încredere de beton amprentat Brasov

În calitate de specialist în beton amprentat Brasov, avem responsabilitatea de a oferi un produs de calitate superioară care să garanteze pe deplin satisfacția clienților noștri. Ne concentrăm toate eforturile pe crearea unui produs care să răspundă cu succes la tot felul de situații.

Nu oferim doar un produs de calitate, ne dorim ca clienții și partenerii noștri să fie fericiți pe tot parcursul procesului, de aceea ne străduim și să oferim servicii și tratament de calitate, deoarece scopul nostru principal este satisfacția dumneavoastră.

Sfaturi personalizate

Întrucât știm că îndoielile și întrebările sunt ceva frecvente în acest tip de lucrări, vă informăm că oferim un serviciu avansat și detaliat de atenție personalizată din partea agenților noștri de vânzări cu înaltă calificare în beton amprentat și alte acoperiri decorative. Ii poti contacta oricand in timpul programului de lucru, iti vor raspunde la intrebari si iti vor oferi sfaturi daca ai nevoie pentru a asigura rezultate satisfacatoare.

Companie certificata de beton amprentat Brasov

Unul dintre certificatele pe care suntem cei mai mândri că le-am primit, datorită exclusivității și distincției sale, este o denumire cu care puține companii se pot lăuda și validează compania noastră ca experți în proiectarea, fabricarea și vânzarea betonului amprentat. O modalitate excelentă de a ne demonstra calitatea tuturor clienților care încă nu au lucrat cu noi.

IMM inovator

Dezvoltarea noastră constantă ne-a permis să primim și un alt titlu de care suntem mândri, cel de IMM inovator. Această recunoaștere demonstrează capacitatea noastră de a ne continua creșterea prin investiții constante care ne permit să rămânem în fruntea tehnologiei și să ne dezvoltăm atât comercial, cât și profesional.

Beton amprentat Brasov: un virtuoz al esteticii și al funcționalității

Nu ai deveni unul dintre cele mai căutate materiale decorative dacă nu ai oferi proprietăți diferite de ceea ce s-a văzut până acum. Betonul amrpentat garantează crearea de suprafețe de înaltă performanță datorită durabilității ridicate și a esteticii admirabile. Experții în decorare, precum designerii de interior și aplicatorii, precum și profesioniștii în construcții precum arhitecții sau companiile specializate, au văzut potențialul acestei acoperiri, ducând la o creștere exponențială a cererii sale.

Definiţia creativity

Betonul decorativ se distinge în principal prin puterea sa decorativă puternică. Aspectul său este complet adaptabil datorită unui proces inovator de turnare, care îi conferă forma și textura dorite. În plus, este disponibil într-o gamă largă de culori, oferind o varietate de modele frumoase.

Performanță de înaltă rezistență

Cu toate acestea, nu este vorba doar despre o față drăguță. Funcționează perfect în orice context deoarece performanța sa de durabilitate este mult mai mare decât cea a majorității produselor convenționale. Betonul amprentat este rezistent la intemperii, deoarece este foarte rezistent la schimbări bruște de temperatură, zăpadă, umiditate, radiații solare, abraziune, trafic pietonal și auto, pete, zgârieturi și lovituri. Toate acestea contribuie la o durată lungă de viață.

Instalare ușoară și simplă

O altă caracteristică de luat în considerare. Spre deosebire de alte acoperiri, acesta oferă ușurința instalării rapide și ușoare direct pe substratul original. Nu contează dacă podeaua are denivelări sau denivelări, după o pregătire corespunzătoare rezultatul final va fi uniform.

Pardoseli antiderapante si sigure

Fiind un produs instalat în principal în zone exterioare, betonul amprentat oferă un finisaj anti-alunecare care previne posibilele accidente care pot fi cauzate de o suprafață umedă sau de altă natură.

Întreținere ușoară

O curățare rapidă cu apă sau un produs de curățare de uz casnic este suficientă pentru a menține suprafața curată. Poti folosi si detergenti specializati care vor indeparta perfect petele de grasime sau ulei. Ca sfat, se recomanda reinnoirea stratului de lac la fiecare 2 sau 3 ani, ceea ce va da suprafetei un aspect mai nou si o va face din nou mai rezistenta.

Știați? Oferim cursuri detaliate de beton amprentat Brasov

De-a lungul anilor, experiența ne-a permis să dobândim multe cunoștințe despre betonul amprentat și alte acoperiri decorative, pe care le transmitem astăzi în cursurile noastre pentru profesioniști. În aceste cursuri oferim pregătire detaliată în funcție de nivelul profesionistului, atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii cu cunoștințe mai avansate. Scopul este de a oferi cunoștințe exclusive, precum și tehnici de perfecționare, prin predarea unor adevărați experți cu o vastă experiență în profesie.

Ești sau vrei să devii un profesionist în beton amprentat? Completați formularul de mai jos și unul dintre reprezentanții noștri de vânzări vă va contacta pentru a vă explica cerințele mai detaliat.

Vindem peste 150 de matrițe de beton amprentat Brasov, le aveți pe ale tale?

În continuare vom vorbi despre partea cea mai vitală și caracteristică a betonului amprentat, matrițele sale. Datorită lor, putem crea diferite forme, texturi și modele prin aplicarea lor direct pe betonul proaspăt în timpul procesului de aplicare. În catalogul nostru veți găsi peste 150 de modele de matrițe, o listă în continuă creștere, garantând modele din ce în ce mai creative care reprezintă cu fidelitate alte materiale decorative.

stâncă

Pentru iubitorii de rustic care au nevoie să se deconecteze de agitația vieții de zi cu zi într-un mediu care îi conectează mai mult cu natura. Piatra este un material clasic care are multe avantaje, dar si cateva dezavantaje care fac ca nu este cea mai eficienta acoperire. Cu betonul amprentat obținem un produs care conferă suprafețelor estetica pietrei, dar într-un mod mai simplu, prin aplicare ușoară și cu toate beneficiile pe care le aduce produsul nostru. Este folosit în principal pentru pereții exteriori și podele.

Băutură

Lemnul, ca și piatra, este definit ca una dintre cele mai de succes opțiuni tradiționale până în prezent. Este cu siguranță un material care oferă mari avantaje atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, dar prețul său este adesea prea mare și întreținerea sa foarte exhaustivă. Betonul imprimat păstrează toate aspectele bune, ceea ce are ca rezultat un preț mai economic și o durată de viață lungă. O opțiune excelentă pentru aplicare în orice context sau suprafață și se combină eficient cu alte materiale.

Cărămidă

Matrița din cărămidă Printed Beton este alegerea ideală pentru a crea spații cu o tonalitate mai modernă. Poate fi folosit pentru podele, pereți, precum și pentru zone interioare și exterioare. Oferă o estetică asemănătoare cu cea a cărămizii la vedere, care poate fi folosită pentru a crea încăperi de mare valoare decorativă.

Trotuar

Alegerea supremă pentru acoperirile de pavele exterioare. Este un clasic care continuă să funcționeze eficient, iar utilizarea sa a fost întotdeauna în primul rând pentru căile de acces, terase și alei, asigurând rezultate elegante și de lungă durată.

Ţiglă

Este, fara indoiala, cea mai cautata alternativa pentru decorarea spatiilor exterioare, in special a teraselor. O alegere populară de care se bucură multe case, deoarece oferă rezultate satisfăcătoare fără greș.

Beton amprentat Brasov este ideal pentru uz interior și exterior

Vrei un produs versatil cu care sa poti decora spatii interioare si exterioare? Betonul amprentat este răspunsul pe care îl căutați. După cum am menționat deja, are o serie de calități care îl fac rezistent și adaptabil oricărui spațiu, garantând rezultate cu adevărat satisfăcătoare. Iată cele mai frecvente utilizări ale sale, în funcție de funcția pe care doriți să-i acordați.

Podele exterioare

In cazul pavajelor exterioare, betonul amprentat are succes pentru ca este cu adevarat dificil ca starea acestuia sa fie afectata, oferind finisaje durabile si frumoase. Utilizarea sa cea mai frecventă tinde să fie în principal în parcuri, alei, terase, trotuare, terase, centre comerciale, grădini, intrări în zone rezidențiale, parcări și multe altele.

Pavaj interior

În acest caz, este un mod de utilizare mai puțin frecvent, dar care a devenit popular în ultimii ani. Betonul decorativ își extinde utilizarea și la podelele interioare ale hotelurilor, centrelor sportive, caselor, restaurantelor și spațiilor comerciale.

Placare verticală

De asemenea, utilizarea sa vizează în mod eficient suprafețele verticale, oferind rezultate excelente pe pereții, fațadele și pereții clădirilor rezidențiale sau de patrimoniu.

Zone de înot

Datorită rezistenței sale la apă și umiditate, precum și proprietăților sale anti-alunecare, betonul amprentat este ideal pentru decorarea zonelor afectate de umiditatea ambientală ridicată. Este cazul piscinelor, teraselor sau altor spatii.

Profitați la maximum de betonul amprentat cu aceste produse

Pentru a profita la maximum de betonul amprentat, va prezentam cateva produse care functioneaza in mod complementar si garanteaza obtinerea unor rezultate performante. Aceștia colaborează la instalarea acestuia, precum și la întreținerea ulterioară a acestuia, făcându-l mai eficient până la punctul de a profita la maximum de produs.

Praf antilipire

Praful antilipireeste linia noastră de produse de desfacere a mucegaiului, care sunt utilizate pentru a realiza o mai bună eliberare a mucegaiului, prevenind alterarea betonului amprentat, precum și eventualele defecte în viitor. Acest

Pudra antilipire ® este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de a conferi suprafețelor un efect antic original, garantând o variabilitate decorativă de până la 12 culori.

Desmoldant® Liquid este alternativa pe bază de solvenți care nu necesită diluare și atinge un timp de uscare de 1 oră.

Lac pe beza de solvent

Cu lacukl pe baza de solvent® oferim gama noastră de acoperiri de grund care se aplică pe suprafața deja instalată pentru a-i oferi o performanță mai bună în ceea ce privește rezistența și o estetică mai atractivă prin culoarea potențială a produsului. Acest produs este disponibil într-o versiune pe bază de apă sau solvent.

Acizi de curatare

Acizii de curatare ® este gama de detergenti, detartranti si decapanti pentru intretinerea optima a suprafetei. Este o linie de produse care nu generează deșeuri, oferind finisaje de înaltă calitate și printr-o procedură ecologică.

Vrei sa ni te alaturi? Aducem beton amprentat Brasov calitate

Avem peste 17 ani de experiență în care creșterea noastră a fost constantă și exponențială. Prezența noastră continuă să crească, atât la nivel național, cât și internațional, ceea ce ne permite să fim mai aproape de scopul nostru, de a aduce produsul nostru de calitate superioară, prezentând experților o soluție eficientă pentru a obține rezultate exclusive.

Astăzi, dorim să revoluționăm sectorul decorațiunilor cu betonul nostru amprentat din Brasov și căutăm un partener care să dorească să lucreze mână în mână cu noi pentru a oferi un produs performant.

Acum este momentul să nu ratați această oportunitate. Lucrând cu noi în calitate de distribuitor, veți beneficia de o serie de beneficii exclusive, cum ar fi instruire pentru profesioniști, respect exclusiv și suport publicitar.

Te potrivești cu ceea ce căutăm? Dacă da, nu vă gândiți de două ori și completați formularul de mai jos. Unul dintre profesioniștii noștri vă va contacta pentru a vă explica tot ce trebuie să știți pentru a deveni distribuitorul nostru de beton amprentat în Carcassonne.

Finisaje foarte personalizate in culorile betonu amprentat Brasov

Una dintre proprietățile vedetă ale betonului amprentat este gama sa largă de culori, de la cele mai neutre la cele mai intense, garantând o gamă de nuanțe prin care să o găsiți pe cea de care are nevoie utilizatorul.

Pigmenții noștri sunt anorganici, ceea ce înseamnă că sunt mai rezistenți la alcalii, intemperii și razele UV, făcându-i eficienți atât în ​​aer liber, cât și în interior.

Variabile care afectează prețul pe m2 de beton amprentat Brasov

Calcularea prețului unei renovări din beton amprentat Brasov nu este la îndemâna oricui, întrucât prețul fluctuează în funcție de mai multe variabile care trebuie luate în considerare. Sfatul nostru este să contați întotdeauna pe ajutorul unui profesionist, care va fi responsabil să facă o aproximare cât mai precisă în funcție de variabile precum: amploarea lucrării, transportul, condițiile terenului, costul manoperei etc.

Dacă aveți nevoie de unul, ne puteți contacta și vă vom oferi o estimare reală a ceea ce ar putea presupune o renovare decorativă din beton amprentat Brasov.

Hai să vorbim pentru beton amprentat Brasov !

Ai nevoie de timp pentru a medita? Suntem aici pentru a rezolva toate îndoielile legate de acest lucru. Experiența noastră ne-a făcut adevărați experți în obținerea unor rezultate de succes și pentru aceasta nu este nimic mai bun decât răbdarea și dedicarea.

Așadar, aici ne aveți pentru a vă ajuta și a fi compania dumneavoastră de încredere . Contactați-ne folosind formularul și experții noștri cu înaltă calificare se vor ocupa să vă servească cu toate detaliile.

    Suna 0753688062
    Scroll to Top