Beton amprentat Botosani

beton amprentat botosani

Beton amprentat Botosani – Beton amprentat pret Botosani

De când ne-am început călătoria ca producători și specialiști de beton amprentat Botosani în urmă cu peste 17 ani, am știut întotdeauna să devenim cei mai buni în domeniul nostru și asta prin muncă asiduă. În acest fel, garantăm o creștere continuă datorită securității pe care o oferă o muncă bine făcută, dar mai presus de toate, creștem satisfacția celor care aleg să aibă încredere în betonul nostru amprentat, un produs de înaltă calitate.

Experiența este unul dintre cele mai importante atuuri ale unei companii, deoarece aduce cunoștințe și reputație, dar uneori nu este suficientă pentru a demonstra a priori abilitățile pe care le avem celor care încă nu ne cunosc. Aici intervine unul dintre principalele noastre atuuri: certificatul de calitate. Această desemnare exclusivă ne-a fost acordată ca recunoaștere a expertizei noastre ca producător, vânzător și proiectant de elemente din beton amprentat.

Pe lângă recunoașterea menționată mai sus, compania noastră a fost recunoscută și ca un IMM inovator, având în vedere creșterea noastră profesională și nivelul ridicat de dezvoltare a afacerii. Acestea sunt cele două scrisori care ne garantează o bună prezentare clienților noștri, oferindu-le încrederea de a avea încredere în noi.

Acest lucru ne permite să construim o rețea extinsă de distribuitori care utilizează produsele noastre la nivel național și internațional. Profilurile care caută soluții în betonul nostru decorativ sunt din ce în ce mai diverse și variază între designeri de interior, arhitecți, aplicatori, decoratori, constructori și persoane fizice. Acoperirile noastre decorative răspund nevoilor acestora și oferă rezultate bune.

Beton amprentat Botosani este tușa decorativă prin excelență

Când vorbim de beton amprentat Botosani , ne referim la materialul folosit în special pentru decorare și construcție, care este compus din lianți, apă, agregate și aditivi. Acest produs se remarca prin multiplele sale avantaje, dar mai ales prin durabilitate si versatilitate. Atât de mult încât astăzi este una dintre cele mai căutate opțiuni la nivel profesional, o acoperire care garantează performanțe foarte înalte cu un proces de execuție simplu și un finisaj durabil care conferă suprafețelor un aspect de invidiat.

Potențialul său este nelimitat, permițând aplicarea betonului amprentat în interior și exterior, atât pe verticală, cât și pe orizontală. Toate acestea datorita avantajelor pe care le ofera, printre care se numara rezistenta excelenta la schimbari bruste de temperatura, inghet, razele UV, abraziune, zgarieturi si pete cauzate de traficul pietonal si auto. De asemenea, este rezistent la umiditatea ambientală și oferă proprietăți anti-alunecare minunate.

Proprietatea vedetă și motivul pentru care acest produs este cel mai recunoscut este potențialul său decorativ enorm, care oferă o gamă largă de posibilități creative datorită sistemului inovator de gofrare a matriței precum și gamei largi de culori. Aceasta înseamnă că betonul decorativ îndeplinește aproape toate nevoile și cerințele utilizatorilor, oferind un rezultat similar cu ideea originală și cu o calitate absolută.

Este un produs adaptabil care oferă un finisaj personalizat, făcându-l ideal pentru orice mediu de instalare. Unele dintre locurile în care a fost folosit de clienții noștri includ spitale, restaurante, case, zone de piscină, alei, alei, parcuri, centre sportive etc. Această acoperire are capacitatea de a conferi oricărui teren un design, textură și culoare care se potrivesc cu tonul locului în care este instalat, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru un produs care poate imita diferite materiale.

Specialisti in beton amprentat Botosani

Talentul nostru este rezultatul muncii asidue și al dăruirii care ne-au făcut adevărați profesioniști în proiectarea și producția de beton amprentat, făcându-ne pe marea majoritate să ne considere compania lor de încredere din Botosani, precum și la nivel național.

Obiectivul nostru este să lucrăm la dezvoltarea unui produs cu proprietăți excepționale, care să asigure succesul clienților noștri care și-au pus încrederea în noi. Cu toate acestea, misiunea noastră nu se încheie odată ce produsul este vândut, ci oferim servicii detaliate pentru clienți pe tot parcursul procesului pentru a asigura bunăstarea clienților și angajaților noștri.

ISO 9001:2012

Produsele și serviciile noastre au fost analizate de organismele corespunzătoare, recunoscându-ne ca producători și vânzători de calitate și acordându-ne certificatul distinctiv de calitate, ISO 9001:2012. Un nume de care puține companii beneficiază și care ne diferențiază de ceilalți, subliniindu-ne excelența și profesionalismul.

IMM inovator

Într-un sector precum decorarea, în care tehnologiile și tendințele avansează cu salturi și limite, trebuie depus un efort semnificativ pentru a rămâne în fruntea tehnologiei de-a lungul anilor. Este ceva ce am știut din primul minut în care am început această călătorie. Astfel, am investit mereu pentru a ne asigura creșterea comercială și profesională, ceea ce ne-a adus titlul de IMM inovator.

Sfaturi personalizate

Unul dintre obiectivele noastre fundamentale și prin care ne diferențiem, este să oferim un serviciu personalizat prin profesioniștii noștri, lucrători în beton amprentat cu înaltă calificare, care vă vor asculta în detaliu cazul pentru a vă ajuta să rezolvați orice tip de îndoială sau, dacă aveți prefer, vă va ghida prin sugestiile și recomandările lor pentru a asigura succesul proiectelor dumneavoastră de decorare.

Finisaje exclusive cu proprietățile betonu amprentat Botosani

Betonul decorativ este o acoperire care a devenit una dintre cele mai populare alternative în tendințele de design și construcție. Acest material are mai multe avantaje și proprietăți unice care îl fac un produs talentat permițând rezultate garantate bazate pe rezistență cu performanțe excelente și potențial decorativ pentru a crea spații foarte atractive după gustul utilizatorului.

Speranță lungă de viață

Datorită proprietăților menționate mai sus, această acoperire poate crea o suprafață foarte durabilă, care poate rezista la condiții meteorologice nefavorabile și chiar la impacturi, zgârieturi și pete, rezultând o durată de viață lungă, de obicei de până la 20 de ani.

Nebunia personalizării

Datorită sistemului său fantastic de matritare a matrițelor pe beton imprimat, este posibil să se creeze un material capabil să imite orice tip de textură, design și formă, făcându-l acoperirea perfectă pentru a se adapta aceluiași stil decorativ în toate tipurile de medii.

Foarte usor de executat

Betonul Amprentat este un material foarte ușor de instalat deoarece nu este necesară îndepărtarea suporturilor originale. Această instalație distinge între suprafețele orizontale și cele verticale, dar nu are o semnificație reală.

Usor de adaptabil

Chiar și pe teren accidentat este cu adevărat eficient, putând efectua o corecție satisfăcătoare pentru a oferi în cele din urmă rezultate de calitate perfect uniforme.

Rezistență exclusivă la apă și alunecare

Una dintre proprietățile sale esențiale care îl fac produsul ideal pentru decorarea spațiilor exterioare este hidroizolația, capacitate care funcționează mai eficient dacă se aplică un fel de lac sau etanșant. De asemenea, are un mare caracter anti-alunecare, făcându-l un produs pentru crearea de suprafețe care împiedică orice tip de alunecare, mai ales în zonele care au de obicei umiditate ambientală ridicată, precum terase, piscine sau terase.

Întreținere ușoară

Un produs care deja ne ușurează munca, oferind o mare longevitate, o proprietate care poate fi și mai bună cu o întreținere simplă. Apa sau o matura este mai mult decat suficienta pentru a indeparta murdaria acumulata, dar daca preferi, poti folosi si un detergent specializat pentru a indeparta petele de grasime sau ulei. De asemenea, se recomandă reînnoirea lacului la fiecare 2-3 ani pentru a prezenta o suprafață mai solidă și mai atractivă.

Acoperirea fațadelor și a suprafețelor interioare din beton amprentat Botosani

In beton amprentat gasim produsul perfect pentru a acoperi toate terenurile. Va da rezultate eficiente indiferent de suprafața de acoperit, garantând condiții perfecte de suprafață datorită proprietăților sale fantastice de rezistență. Mai jos este o listă a suprafețelor pe care poate fi folosit și cum este folosit în mod obișnuit pe fiecare.

Pardoseală exterioară din beton amprentat Botosani

Aceasta este, în general, cea mai importantă utilizare a acestei pardoseli, deoarece proprietățile și estetica sa sunt ideale pentru decorarea spațiilor exterioare. Următoarele medii sunt cele mai frecvent utilizate: punți, terase, alei, centre comerciale, trotuare, parcuri, intrări în clădiri rezidențiale, parcări și multe altele.

Pardoseli interioare din beton amprentat Botosani

Montarea pardoselilor interioare este ceva mai rar întâlnită, dar capătă importanță de-a lungul anilor, ducând la o creștere semnificativă a numărului de ventilatoare. Este o acoperire care este utilizată în general în locuri precum centre sportive, hoteluri, case, restaurante și spații comerciale.

Acoperire verticală a peretelui

Oferă un model de performanță diferit față de podele. În acest tip de suprafețe, betonul joacă un mare rol decorativ, făcându-l un material pentru fațade și pereți ai locuințelor, dar și un material de construcție în clădirile istorice și de patrimoniu.

Zone de înot

Așa cum am menționat deja, este un produs care se remarcă prin rezistența surprinzătoare la umiditate și finisajul antiderapant, ceea ce îl face perfect pentru decorarea spațiilor de baie, ca material de încredere, cu o valoare estetică foarte decorativă.Cursuri beton amprentat Botosani la toate nivelurile

Vă prezentăm unul dintre cele mai prestigioase servicii ale noastre, deoarece sunt foarte puține companii producătoare de beton amprentat care sunt specializate și în organizarea de cursuri de formare pentru profesioniști.

Aceste cursuri se adresează tuturor celor care doresc să învețe de la zero sau, dimpotrivă, celor care au cunoștințe mai avansate și doresc să-și perfecționeze tehnicile sau să dobândească noi abilități. Obiectivul este de a oferi o predare detaliată care să garanteze realizarea obiectivului fiecărui elev.

Profesorii noștri sunt experți cu mare experiență, care cunosc produsul în detaliu și sunt la curent cu noile tehnologii și materiale care apar în panorama decorațiunilor.

Dacă sunteți profesionist sau doriți să deveniți, vă rugăm să completați formularul din partea de jos a paginii, astfel încât unul dintre agenții noștri de vânzări cu înaltă pregătire să vă poată contacta cât mai curând posibil și să vă explice tot ce trebuie să știți despre cursurile noastre, ca precum și răspunde la toate întrebările tale.

Găsiți peste 150 de matrițe de beton amprentat Botosani

În calitate de producători, designeri și comercianți cu amănuntul de beton amprentat, nu puteam să nu oferim un catalog extins de matrițe pentru a garanta cel mai înalt nivel de personalizare a produselor noastre. Vă prezentăm mai jos câteva dintre cele mai notabile și, prin urmare, cele mai solicitate de clienții noștri. Cu toate acestea, deși avem un catalog de peste 150 de matrițe, evoluăm constant pentru a crea matrițe noi, și mai creative, încurajând inovația constantă.

Cărămidă

Una dintre cele mai populare estetice care imită foarte fidel cărămida expusă. Această matriță creează spații moderne cu un efect urban unic. Estetica sa se potrivește perfect cu exteriorul și interioarele, atât pe podele, cât și pe pereți.

stâncă

Matrița din piatră este alegerea ideală dacă vă place să creați spații cu o notă rustică minunată. Un produs ideal pentru a asigura o decorare reusita, mai ales in aer liber. Una dintre cele mai solicitate utilizări este în general asfaltarea parcurilor, ceea ce vă permite să creați suprafețe care se îmbină perfect în împrejurimile lor.

Băutură

Lemnul este unul dintre cele mai tradiționale și de succes materiale de decor. Avantajele sale funcționale și estetice sunt cele care l-au poziționat ca o alternativă perfectă în toate tipurile de spații, cu toate acestea, are anumite dezavantaje care îl fac un material cu un preț mai mare și greu de întreținut. La betonul amprentat aceasta problema nu exista, asa ca estetic imita lemnul la perfectiune, dar mult mai economic si cu performante mai bune.

Ţiglă

Una dintre cele mai izbitoare forme de beton amprentat. Acest design este potrivit în special pentru casele cu terase exterioare. Garanția creării de piese cu valoare decorativă ridicată.

Trotuar

Un clasic iubit de toți. Acest tip de mulaje este o alternativă minunată pentru decorarea pasarelelor și a zonelor rezidențiale. De asemenea, este frecvent utilizat în culoar. Oferă un design exclusivist care este întotdeauna o valoare sigură atunci când vine vorba de decorare.

Accesorii pentru beton amprentat Botosani pentru a profita la maximum de el

La beton amprentat Botosani, oferim o gamă largă de produse care completează betonul amprentat pentru a garanta performanța acestuia în condiții mai bune. De aceea, iată câteva produse care vă permit să obțineți finisaje performante care facilitează instalarea și garantează o mai bună durabilitate pe termen lung.

Pudra antchizare

Va prezentam gama noastra de agenti de decofrare, capabili sa faciliteze considerabil indepartarea cofrajelor din beton amprentat, evitand schimbarile de stare a suprafetei datorate unei practici necorespunzatoare sau a unei eventuale uzuri ulterioare. Oferim acest produs în două forme: pulbere și lichid.

Pudra lichida este un agent de eliberare lichid compus dintr-un solvent care nu trebuie diluat și se evaporă până la uscare în doar 1 oră.

Powder este agentul nostru de eliberare gata de utilizare, compus din săruri de acizi grași și pigmenți complet anorganici. Un produs insolubil cu o gamă de 12 culori.

Lac pe baza de solvent

Lacul este gama noastră de lacuri pentru protecția suprafețelor de acoperire din beton grunduit. Cu acest produs este posibil să dai materialului o culoare mai intensă și să-l faci mai durabil. Este disponibil pe bază de solvent și apă.

Agenti de curatare

Agentii de curatare sunt gama noastră de detergenți de curățare, detergenți acizi și decapanți ecologici, formulați pentru a îmbunătăți curățarea suprafețelor.

Participați la extinderea cu beton amprentat Botosani

Pentru a ne asigura expansiunea continuă, ne-am specializat în crearea betonului amprentat și a altor materiale decorative, realizând una dintre cele mai mari isprăvi ale noastre – atragerea de noi experți interesați de noi, dar și mai bine, cei care ne-au încercat pentru prima dată să continue să-și mențină această credință. legătură.

Tocmai din acest motiv am venit cu o acoperire de calitate cu scopul de a revoluționa panorama decorului și de a crește calitatea acestuia. Acum este momentul să lucrezi cu noi pentru a realiza acest lucru. Participați la extinderea noastră devenind unul dintre distribuitorii noștri. Veți beneficia de beneficii unice, cum ar fi conformitatea exclusivă a canalului de distribuție, instruire și suport publicitar.

Crezi ca esti printre noi? Dacă da, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Experții noștri vă vor informa apoi despre tot ce aveți nevoie pentru a deveni un adevărat distribuitor de Beton decorativ.

Rezultate personalizate cu culorile beton amprentat Botosani

După cum am spus, ne străduim întotdeauna să oferim cele mai exclusive și personalizate rezultate posibile. Nu există o modalitate mai bună de a realiza acest lucru decât cu gama noastră largă de culori. Le oferim in toate tipurile, de la cele mai neutre pana la cele mai intense culori.

Îl puteți folosi oricum doriți pentru a obține un efect de design care să reflecte ceea ce doriți să realizați, deoarece nu există limite pentru culorile noastre.

Ai nevoie de ajutor? Vă ascultăm

Te mai gandesti la asta? În acest caz, nu ne grăbim și vă vom acorda timpul de care aveți nevoie, deoarece suntem conștienți de importanța acestui tip de decizie. Acesta este motivul pentru care vă oferim ajutorul pentru a vă răspunde la toate întrebările.

Contactează-ne prin intermediul formularului și lasă-ne să luăm măsuri asupra proiectului tău de decorare.

    Suna 0753688062
    Scroll to Top