Beton amprentat Arad

beton amprentat arad

Beton amprentat Arad – Experți în acoperiri decorative de calitate

Beton amprentat Arad : Ne definim ca un brand roamnesc pasionat de ceea ce facem: oferind solutii decorative de inalta calitate, cu o valoare decorativa incalculabila. Avem o vastă experiență profesională în lumea acoperirilor, o vastă experiență datorită căreia ne considerăm maeștri în arta betonului amprentat.

Valoarea noastră adăugată este dedicarea, angajamentul și perseverența pe care le punem în tot ceea ce facem. Ne angajăm cu fidelitate să oferim cele mai bune soluții de pe piață, cele de cea mai înaltă calitate și capabile să obținem cele mai experte, competitive și rafinate rezultate. Și asta facem.

În toți acești ani de muncă, în fiecare zi, tot mai mulți utilizatori au încredere în noi pentru a-și realiza renovările. Materialele noastre proprii sunt fabricate folosind tehnologie de ultimă oră și sunt produse cu cele mai avansate tehnici și instrumente. Cele mai estetice finisaje datorită nu numai competitivității produselor noastre, ci și personalizării și adaptării la cererea utilizatorilor. O căutare constantă de adaptare la tendințe noi și în schimbare pentru a oferi doar cele mai avansate, cele mai bune. O echipă umană incredibilă, pe deplin pregătită și calificată pentru a oferi cele mai bune sfaturi și a ghida fiecare dintre procese. Calitatea și estetica nu au fost niciodată atât de strâns legate ca betonul nostru amprentat din Arad.

Ce este mai exact betonul amprentat Arad?

Este unul dintre cele mai utilizate acoperiri pentru efectuarea de tot felul de lucrari. Betonul amprentat , numit și ciment amprentat, este o tehnică decorativă care presupune ștanțarea matrițelor pe o suprafață proaspătă de beton cu rezultate care imită în detaliu aspectul tuturor tipurilor de materiale.

Un pavaj continuu in jos relief cu o suprafata pigmentata a carui particularitate consta in capacitatea sa de a simula perfect modele, texturi si culori infinite, obtinandu-se astfel o valoare decorativa si estetica ridicata. Pavele, cărămizi, pietre, ardezie, gresie și chiar lemn, printre alte piese, cu un rezultat perfect identic cu aspectul său.

Această tehnică decorativă este utilizată în principal pe pavaj orizontal exterior sau interior și, în special datorită durabilității sale, cea mai obișnuită utilizare este pavajul teraselor, parcurilor, grădinilor, garajelor, trotuarelor, împrejurimilor piscinelor, centrelor comerciale sau intrărilor în locuințe. PoliBordeauxul său mare înseamnă că, și mai rar, poate fi folosit și pe suprafețe verticale. În acest caz, vorbim despre beton amprentat vertical.

Betonul nostru amprentat in Arad este, fara indoiala, una dintre cele mai bune optiuni de luat in calcul atunci cand cautam acoperiri rezistente in timp, precum si caracterizate printr-un aspect personalizabil, capabil sa atinga valori decorative ridicate. O estetică atractivă datorită gamei largi de modele oferite de matrițele sale pe suprafețele de acoperit.

Avantajele betonului amprentat Arad

Aspectul său cel mai particular este că nu cunoaște limite în ceea ce privește formele și culorile. Cu un design complet personalizabil, imită perfect textura altor materiale, dând naștere la realizarea unor proiecte cu un caracter unic, distinctiv și exclusivist.

Este maleabil, foarte rezistent si are o durabilitate cu care nu toate materialele se pot lauda. Acesta este motivul pentru care betonul nostru imprimat în Arad poate fi folosit în multe zone diferite. Și mai presus de toate, fără a necesita nicio întreținere specială.

Maleabilitatea, rezistența și durabilitatea: de aceea poate fi aplicat în atât de multe zone diferite. Suprafețe care nu necesită curățare sau întreținere specială.

Durabilitate și rezistență care ies în evidență

Compoziția sa îi conferă caracterul distinctiv: un amestec ideal de liant, agregate, apă și anumiți aditivi, care dă naștere unor suprafețe care se remarcă prin duritatea și rezistența mare, precum și prin stilul lor.

Vorbim aici despre unul dintre cele mai populare acoperiri pentru toate tipurile de lucrări. Și nu este o coincidență. Rezistenta sa mare la trafic il face o alegere foarte competenta pentru alei, parcuri, garaje sau intrari in zone rezidentiale. Se adaptează perfect la condițiile climatice, chiar și la îngheț, rezistă la schimbări bruște și continue de temperatură și aspectul său nu se deteriorează și nu se estompează în ciuda expunerii continue și permanente la razele ultraviolete ale soarelui.

Aplicarea corectă de către un profesionist expert și utilizarea corectă, cu întreținere care necesită doar curățare ocazională pentru a evita acumularea de murdărie, îi permite să rămână intactă mai mult de douăzeci de ani.

Gamă largă de finisaje exclusive

Este unul dintre cele mai competente materiale, nu numai pentru rezistența și durabilitatea extreme, ci și pentru natura sa extrem de personalizabilă. Permite pardoselii să reziste la o mare varietate de factori de zi cu zi, imitând în același timp finisajele, formele și texturile celor mai plăcute materiale din punct de vedere estetic și poate chiar combina pigmenții împreună pentru a obține rezultate cu adevărat spectaculoase. O combinație cu adevărat explozivă pentru oricine caută atât stil, cât și profitabilitate funcțională maximă.

Instalare rapidă și ușoară

Instalarea este rapidă și ușoară, cu timpi de livrare mult mai scurti decât alte alternative de pe piață. Pentru realizarea matrițelor cu forme geometrice pline, timpul de aplicare va fi puțin mai lung.

Întreținere fără complicații

O alta dintre marile sale atractii consta in intretinerea sa. Este mult mai ușor să-și mențină starea optimă decât cu alte materiale. Este suficient să spălăm suprafața din când în când, așa cum facem cu restul podelelor sau trotuarelor, pentru a evita acumularea de murdărie.

Singura cerință în ceea ce privește întreținerea și conservarea este reînnoirea stratului de lac de finisare la fiecare doi sau trei ani, mai ales când este vorba de pardoseli care sunt intens utilizate din cauza uzurii de la folosirea vehiculelor.

Beton amprentat Arad cu caracteristici deosebite

Principalele sale atribute sau avantaje il fac unul dintre cele mai competente si atractive materiale atunci cand vine vorba de renovarea pardoselilor. Dar, în afară de asta, caracteristicile betonului nostru amprentat din Bordeaux îl fac o opțiune cu adevărat interesantă atunci când se caută profitabilitate, funcționalitate și rezultate pe care alte materiale sunt rareori capabile să le obțină.

Rezultate personalizate și exclusive

Formele noastre de beton amprentat oferă opțiuni nesfârșite în combinarea culorilor, texturilor și formelor. O opțiune pentru a obține rezultate cu adevărat unice.

Rezistent la schimbări bruște de temperatură

Schimbarea bruscă sau extremă de la frig la căldură sau invers, nu afectează aspectul sau proprietățile principale ale pavajelor noastre imprimate, rămânând intacte atunci când sunt expuse la condiții climatice variate și nefavorabile.

Nu se estompează la lumina soarelui

Pigmenții noștri de beton amprentat sunt pigmenți anorganici de cea mai înaltă calitate. Prin urmare, rezistă perfect la expunerea frecventă sau constantă la lumina soarelui, evitând orice degradare sau decolorare și menținându-și aspectul frumos complet intact.

Proprietăți impermeabile și anti-alunecare

Catalogul extins de matrițe și lacuri pe care le pune la dispoziția utilizatorului face posibilă crearea unei pelicule pe betonul amprentat care îl protejează împotriva filtrării sau contactului cu apa, oferind în același timp un caracter anti-alunecare suprafețelor.

Uniformitate pe toate terenurile

Betonul nostru amprentat se adaptează perfect oricărui tip de teren, indiferent de natura acestuia și de formele neregulate sau variate ale suprafețelor.

Previne creșterea buruienilor

Absența rosturilor și crearea unor suprafețe continue în care nu există linii de întrerupere, pe lângă continuitatea care creează spații cu un caracter vizual mult mai estetic, împiedică creșterea buruienilor.

La fel de versatil în interior ca și în exterior

Caracteristicile și proprietățile sale unice îi conferă un poliBordeaux foarte particular, astfel încât poate fi instalat pe podele și pereți, atât în ​​spații interioare cât și exterioare.

Speranță lungă de viață

Este foarte durabil în comparație cu alte opțiuni de pe piață. Rezistenta si durabilitate mult superioare celor ale altor materiale cu aceleasi caracteristici, usurinta intretinerii si conservarii in timp, precum si folosirea a foarte putine resurse.

Beton amprentat Arad®: referința pentru beton amprentat

Oferim soluții decorative cu valoare adăugată mare cu care transformarea spațiilor devine o artă. Avem peste 150 de matrițe pentru a crea creații unice, exclusive și distinctive cu betonul nostru amprentat în Arad.

Pereți și podele imprimate care imită perfect texturile celor mai estetice materiale precum lemnul, piatra naturală, ardezia sau cărămida, acelea către care apelăm mereu în căutarea celor mai rafinate rezultate decorative. Frumusețea aspectului și rezistența sunt egalate cu durabilitatea din interior. Cealaltă dimensiune în renovarea suprafeței.

O artă în care suntem adevărați specialiști. Fabricăm produse bazate doar pe cea mai înaltă calitate și ca răspuns la nevoile în creștere și schimbare ale industriei. Astfel, materialele noastre sunt competente atat pentru lucrari de constructii de tot felul de la zero cat si pentru renovarea, repararea si transformarea suprafetelor existente.

Gama noastră nu include doar o mare varietate de produse din beton amprentat de înaltă calitate, de înaltă rezoluție, ci și alte soluții pentru a da viață proiectelor dumneavoastră, precum mortare, lacuri, pigmenți, dezactivatori sau detergenți.

Descoperiți diferitele noastre servicii de beton amprentat Arad

Betonul amprentat Arad este o alternativă la materialele arhitecturale mai tradiționale, cum ar fi ceramica, lemnul sau terrazzo. Reprezinta in mod identic texturile sau aspectul estetic al acestor materiale, cu particularitatea de a contine rezistenta si durabilitate mare in interior, proprietati care il pozitioneaza drept materialul ideal pentru spatiile exterioare, in special pentru uz public.

O soluție care, pe lângă faptul că este economică în crearea sau instalarea sa, este și mai ușor de întreținut.

Personalizarea sa deosebită, care merge dincolo de culori, forme și texturi și permite un joc de combinații cu embosare și modele.

Cele mai rezistente și durabile podele cu beton amprentat Arad

Pavajele din Beton amprentat Arad sunt capabile să creeze spații de vis autentice. Cele mai rezistente, durabile și surprinzătoare din punct de vedere estetic rezultă datorită unei tehnici decorative care servește la inovarea în zonele comune sau case de locuit, precum și la realizarea renovării altor spații deschise publicului precum piețe, parcuri, grădini, terase, parcări sau centre comerciale, printre multe altele.

Podele exterioare

O utilizare deosebit de recurentă tocmai datorită caracteristicilor acestei tehnici decorative. Permite menținerea în perfectă stare a pavajelor exterioare, cele care sunt frecventate de obicei de trafic sau de utilizare constantă de către persoane, obiecte sau vehicule și care, prin urmare, au ca obiectiv principal să rămână rezistente și cu aspect îngrijit cât mai mult timp posibil.

Pardoseli interioare

O variantă care, deși mai puțin frecventă, a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani pentru a acoperi zonele interioare ale locuințelor, restaurantelor, centrelor sportive, hotelurilor și spațiilor comerciale, conferindu-le un caracter reînnoit și elegant și, mai ales, cu o întreținere de neegalat.

Beton amprentat Arad vertical: un contrast estetic spectaculos

Fiecare proiect cu beton amprentat Arad este unic, diferit și special, la fel ca nevoile fiecărui spațiu și client. Prin urmare, deși cea mai obișnuită utilizare a acestui strat decorativ este pavajul exterior, adevărul este că pe suprafețe verticale permite obținerea unui contrast estetic spectaculos.

In acest fel, betonul nostru amprentat ofera posibilitatea reformarii pardoselilor si pe suprafete verticale, precum cele ale locuintelor private si afacerilor, fatadelor exterioare si chiar cladirilor istorice. În orice caz, orice perete al cărui obiectiv principal este să rămână elegant, reînnoit, întreținut și durabil în timp. Este un candidat ideal pentru a le păstra complet intacte ca în prima zi, cu o valoare estetică și decorativă incalculabilă. În orice caz, vă permite să obțineți cele mai inedite finisaje finale.

Piscine din beton amprentat Arad: o aplicație foarte populară

Betonul nostru amprentat Arad pentru placarea piscinelor este atât de popular încât puține alte soluții decorative sunt la fel de competente pentru renovarea suprafețelor dumneavoastră.

Este la fel de eficient ca optiune pentru pavajele si peretii interioare sau exterioare, fiind deosebit de rezistent si durabil fata de alte materiale de constructii, dar cu o valoare adaugata cu totul deosebita. Betonul nostru imprimat ca opțiune pentru împrejurimile piscinei oferă și posibilitatea de a avea un finisaj impermeabil și antiderapant, păstrând aceste piese în siguranță și protejate, dar fără a uita de marea valoare decorativă pe care o au.

O mare varietate de modele, texturi, forme și culori care nu numai că mențin piscinele în cea mai bună stare posibilă, dar le conferă și un caracter distinctiv, exclusivist, special și caracteristic care atrage atenția tuturor și durează decenii.

Matrite de beton amprentat Arad pentru creatii nelimitate

Datorită celor peste 150 de matrițe cu soluții decorative nelimitate, lucrările din beton imprimat Bordeaux devin pardoseli care reflectă adevărate pânze. Matrița este elementul de bază al acestei tehnici decorative, a cărei ștanțare permite obținerea celor mai variate, distinctive și deosebite texturi, modele și forme.

O gamă completă și variată în care unele dintre cele mai notabile forme sunt matrițe evantai, matrițe de pavaj, matrițe de faianță, matrițe de drum, matrițe de cărămidă, matrițe de plăci sau matrițe de piatră, oferind modele și desene cu o mare creativitate. Finisaje care imită perfect aspectul pietrelor naturale neregulate, ale pavajului clasic și chiar frumusețea naturală a lemnului.

Cu gama noastră largă de matrițe, vă puteți da drumul imaginației și vă puteți transforma pavele din beton amprentat în suprafețe cu caracter, distincție și stil.

Culori beton amprentat Arad care sporesc frumusețea și personalitatea

Pentru a obține cea mai bună calitate din straturile noastre decorative, este necesar să avem și cei mai buni pigmenți. Culoarea este un element transcendental al oricărei suprafețe deoarece este responsabilă pentru a-i conferi o mai mare frumusețe sau, dimpotrivă, pentru a-i deteriora aspectul. Și dacă este întotdeauna important, cu atât mai mult atunci când acționăm asupra betonului nostru amprentat, pentru că va fi declanșatorul unei imitații perfecte a texturilor materialelor care caracterizează în principal acest înveliș decorativ.

Gama noastră de culori este o gamă de pigmenți anorganici de o calitate incalculabilă. Pigmenți de înaltă rezistență pentru a da personalitate și caracter oricărei creații și cu care se poate dobândi o gamă largă de culori. Capacitate de aderență extrem de puternică pentru cel mai excelent și durabil finisaj al betonului nostru amprentat din Arad.

Acestea rămân intacte în cele mai extreme medii, iar intensitatea culorii rămâne nealterată fără a pierde un pic de intensitate datorită stabilității lor chimice excelente și rezistenței termice bune.

Intensitatea lor va depinde doar de cantitatea de pigment folosită, de mărimea particulelor agregatelor, de raportul dintre apă și ciment, de mistrie sau porozitate.

Pigmenții noștri sunt supuși unor controale de calitate complexe și stricte care demonstrează acest caracter.

Culori care se remarcă prin stabilitatea lor, făcându-le perfect potrivite pentru utilizare în interior sau exterior, rezistente la razele ultraviolete, alcalii și intemperii fără a fi decolorate, alterate sau deteriorate.

Gama largă de culori de care dispunem la Beton amprentat Arad® ne permite să acoperim betonul amprentat prin combinarea tuturor tipurilor de culori. Pentru a urma un stil nordic sau minimalist, oferim tonuri neutre precum alb, gri sau bej; pentru o atmosferă retro, nimic ca negrul; si pentru a obtine stiluri mai marcate, intense sau indraznete, o mare varietate de combinatii de rosu, verde sau albastru.

Pret beton amprentat Arad: oferta personalizata

Dacă sunteți în căutarea unei oferte pentru a vă realiza proiectul de beton amprentat în Arad, ați ajuns în locul potrivit. Prețul pe m2 al acestui material nobil depinde de factori legați de dificultatea proiectului sau de caracteristicile sau starea suprafeței.

Așadar, împărtășește-ne ideile tale și spune-ne ce ai în minte. Astfel, unul dintre tehnicienii noștri calificați, experți în beton amprentat, vă va reveni în cel mai scurt timp cu o cotație adaptată nevoilor dumneavoastră și complet personalizată.

Contactați sediul nostru de beton amprentat din Arad

Ai nevoie să rezolvi îndoieli, să obții mai multe informații, buget sau materiale pentru proiecte de beton amprentat în Arad? vă stăm la dispoziție completă. Completează formularul nostru de contact și te vom contacta.

    Suna 0753688062
    Scroll to Top